Vacatures voor pedicures

De vraag naar pedicures is groot. Ben jij graag ambulant aan het werk en zoek je nieuwe klanten of ben je geen eigen praktijk begonnen en wil je juist graag in een team, in loondienst, aan de slag? Bekijk deze drie vacatures dan eens.

1. (Medisch) Pedicure – Beauty Blush – Hilversum – 8-16 uur per week
https://www.beauty-blush.nl/vacatures/

“Ben jij een gedreven, leergierige en enthousiaste schoonheidsspecialiste en wil jij het optimale uit je vak halen door bij een gespecialiseerde salon te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!”

2. (Medisch) Pedicure – Studio Purmerend – Purmerend – 24 uur
https://studiopurmerend.nl/vacature/

“Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde gediplomeerde pedicure met net zo’n grote passie voor het vak als ons? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, toon je initiatief, bevat je verkoopvaardigheden, kan je oplossingsgericht en zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!”

3. (Medisch) Pedicure – Mobella – landelijk – in overleg
www.mobella.nl

“Mobella koppelt, namens diverse thuiszorgen, gediplomeerde basis en medische pedicures aan nog thuiswonende ouderen en ouderen in instellingen zoals verzorgingshuizen. Mobella werkt namelijk samen met grote thuiszorgen zoals Thebe Thuiszorg, Amstelring, Vivium, Icare, Evean e.d. Mobella heeft in de afgelopen 18 jaar al tienduizenden thuiswonende ouderen gekoppeld aan meer dan 200 gediplomeerde pedicures.”

 

Ander nieuws

Zit-je?

Je hebt er hard voor gewerkt en eindelijk heb je dan je papieren. Je mag een eigen praktijk of salon starten. Met veel enthousiasme begin

» Lees verder