Vacatures voor pedicures

De vraag naar pedicures is groot. Ben jij graag ambulant aan het werk en zoek je nieuwe klanten of ben je geen eigen praktijk begonnen en wil je juist graag in een team, in loondienst, aan de slag? Bekijk deze drie vacatures dan eens.

1. (Medisch) Pedicure – Beauty Blush – Hilversum – 8-16 uur per week
https://www.beauty-blush.nl/vacatures/

“Ben jij een gedreven, leergierige en enthousiaste schoonheidsspecialiste en wil jij het optimale uit je vak halen door bij een gespecialiseerde salon te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!”

2. (Medisch) Pedicure – Studio Purmerend – Purmerend – 24 uur
https://studiopurmerend.nl/vacature/

“Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde gediplomeerde pedicure met net zo’n grote passie voor het vak als ons? Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, toon je initiatief, bevat je verkoopvaardigheden, kan je oplossingsgericht en zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!”

3. (Medisch) Pedicure – Mobella – landelijk – in overleg
www.mobella.nl

“Mobella koppelt, namens diverse thuiszorgen, gediplomeerde basis en medische pedicures aan nog thuiswonende ouderen en ouderen in instellingen zoals verzorgingshuizen. Mobella werkt namelijk samen met grote thuiszorgen zoals Thebe Thuiszorg, Amstelring, Vivium, Icare, Evean e.d. Mobella heeft in de afgelopen 18 jaar al tienduizenden thuiswonende ouderen gekoppeld aan meer dan 200 gediplomeerde pedicures.”

 

Ander nieuws

Wie ben je?

Wie ben je? De aller-simpelste vraag die je kunt krijgen. Maar het aller moeilijkst is vaak het antwoord. Als je wilt dat klanten je leren

» Lees verder

Kansen

Als ondernemer moet je kansen zien én kansen pakken. Kansen zien, je hiervoor openstellen is niet altijd gemakkelijk, maar regelmatig worden kansen niet aangegrepen wanneer

» Lees verder
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share