Samenwerking met Aletta van Partners in Crème

De zomervakantie zit erop en dat merken we. Afgelopen weekend hadden we een succesvolle open dag en begonnen er weer veel nieuwe cursisten. Wij hebben in de zomer ook niet stilgezeten. Zo komt er een nieuwe website aan en zijn we een hele leuke samenwerking met Aletta van Partners in Crème begonnen.

Aan het nieuwe jasje van de website wordt momenteel hard gewerkt en ook op social media ga je straks nieuwe dingen zien. Zo komt er binnenkort een leuke winactie, kun je lezen over de salons van oud-cursisten én zal Aletta de Rooij van Partners in Crème elke maand een blog voor ons schrijven. Blogs over hoe je een merk kiest voor je eigen salon, hoe je nieuwe klanten aantrekt en inzichten om een succesvolle salon neer te zetten. Kortom, hele interessante informatie voor beginnende ondernemers.

Aletta de Rooij ken je misschien al? Ze is namelijk geen onbekende in de branche van uiterlijke verzorging. Zo schrijft ze elke maand een column voor De Beauty Professional en heeft ze al heel veel ondernemers in de beauty branche op weg geholpen met hun eigen salon. Partners in Crème is de naam van haar bedrijf en haar missie is het creëren van groei bij ondernemers.

Aletta: “Ik zag het vakvrouwschap van de beautyspecialist, maar ook het gemis op het gebied van ondernemen. Vanuit deze missie is Partners in Crème ontstaan. Een bedrijf wat al vijf jaar bewijst significante verandering bij beautyspecialistes te creëren. Nog elke dag hoor ik “Dit had ik al tijdens mijn opleiding moeten leren”. Ik gun de specialist succes en groei. Het cosmeticavak is geleerd vanuit een passie. Het ondernemen is voor velen daar als noodzakelijk ‘kwaad’ bijgekomen.”

Om beautyspecialisten op te leiden, biedt Partners in Crème een online traject aan, de Academy, die in acht weken vanachter de computer te volgen is onder supervisie van Aletta. Eéndaagse masterclasses, bijvoorbeeld over ‘Hoe geef je succesvol workshops?’. En als je echt direct goed van start wilt is er  persoonlijke coaching. Aletta leert je de vaardigheden waardoor je direct de  ideale klanten trekt, comfortabel leert verkopen en direct een goede omzet creëert. . En nu gaat Aletta dus ook voor Acuive aan de slag, in de vorm van een maandelijkse blog. We hopen dat jullie met de informatie van deze vakvrouw op weg geholpen worden en geïnspireerd raken om het beste uit je eigen salon te halen.

Meer weten over Partners in Crème?
www.partnersincreme.nl

Overig nieuws