Registreren

Meld je aan als model

Onze cursisten zijn altijd op zoek naar modellen om de theorie in praktijk te brengen. Voor jou dé kans om een gratis schoonheidsbehandeling of voetverzorging te ontvangen en tegelijkertijd onze cursisten verder te helpen. Voor een examen ontvang je een vergoeding; spreek dit duidelijk van te voren af.

Hoe werkt het?

Als je bent ingeschreven, komen je gegevens samen met andere modellen op een afgeschermde pagina te staan op onze website. Alleen onze cursisten hebben toegang tot deze pagina. Zij kunnen vervolgens contact met je opnemen (via mobiel of e-mail – dat bepaal jij zelf) om iets af te spreken.

Als je jezelf niet meer beschikbaar wilt stellen, kun je op elk moment je gegevens aanpassen of je account deactiveren.

De student/examenkandidaat zal zelf contact met je opnemen en alle details met je doornemen. Hij/zij zal ook beoordelen of je geschikt bent voor de les / het examen.
Minimaal 6 tekens lang. U kunt uw wachtwoord altijd opvragen via uw e-mailadres.
Je mag zelf kiezen of je ook via telefoon benaderd mag worden, het is niet verplicht. Wil je dat NIET, laat dit veld dan leeg
Voer je adres in en wacht tot Google het adres heeft gevonden. Klik vervolges het adres aan in de zoekresultaten.
We gebruiken je adres zodat cursisten eenvoudig kunnen zien wie dicht in de buurt beschikbaar is. Voer je adres in het totdat het door Google gevonden is en druk op ENTER.Als je adres niet gevonden wordt, kies dan een locatie in de buurt.
Geef hieronder aan waarvoor je beschikbaar bent: