Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Provoet opleidingen

Wanneer je kiest voor een van onze Provoet opleidingen in Amersfoort, dan word je goed begeleid en beschik je over de beste kennis om later het werkveld in te gaan. Je kunt hiervoor terecht bij Acuive Opleidingen. Wij zijn een erkend en flexibele leerschool waarbij je helemaal op je eigen tempo kunt leren. 

Bekijk onze cursus Pedicure

Wil je meer te weten komen over de cursus pedicure bij Acuive? Lees dan snel meer over de opleiding en schrijf je in! Je kunt ook doorleren voor Medisch Pedicure!

Vrouw doet voetpedicure

Kies voor een van onze Provoet opleidingen

Ben je geïnteresseerd in een van onze Provoet opleidingen in Amersfoort? Dat is een uitstekende keuze! Wanneer je besluit om een van de Provoet opleidingen te volgen, dan word je begeleid door gecertificeerde docenten die veel kennis en ervaring hebben in het werkveld. Daarnaast kies je helemaal zelf hoe snel je de kennis eigen wilt maken, want onze opleidingen kunnen op iedere dag starten. De flexibiliteit van onze Provoet opleidingen is erg handig als je bijvoorbeeld naast je studie een baan hebt of tijd voor je gezin nodig hebt. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende opleidingen:

Meld je vandaag nog aan

Kun je niet wachten om een van onze opleidingen te volgen? Meld je vandaag nog aan! Bij vragen over een van onze erkende opleidingen, kun je contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 088 – 37 45 400 of stuur een e-mail naar info@acuive.nl.

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!