Een persoonlijke coach helpt jou met je studie

Een opleiding volgen is niet niks. Je zal merken dat je de ene week meer motivatie hebt dan de andere week. En dat je de ene keer grotere stappen maakt, dan de andere keer. En dat is helemaal niet erg. Dat hoort erbij. Maar als je echt ergens tegenaan loopt, is het wel zo prettig als er iemand is die je weer op weg helpt. Daarom krijg je bij Acuive een persoonlijke coach. Gewoon gratis en voor niets!

Wat doet jouw coach?

Je coach kan je bijvoorbeeld helpen bij het plannen van je thuisstudie, bij het terugvinden van de motivatie of bij het oplossen van problemen die je gedurende je studie ondervindt. Gedurende de jaren hebben onze coaches al heel veel studenten mogen begeleiden. En mogen ondersteunen bij de meest uiteenlopende hindernissen. Weet dat geen vraag te gek is. Dus schroom niet om contact op te nemen met jouw persoonlijke coach.

Coachingsgesprekken

Elke maandag- en woensdagvond houden onze coaches coachingsgesprekken voor cursisten. Op maandag in groepsverband en op woensdagavond individueel. Deze gesprekken zijn kosteloos, vinden plaats vanuit je eigen huis via een internetverbinding en duren zo’n tien minuten. Tijdens deze gesprekken kun jij al je vragen stellen. Heb je interesse in een coachingsgesprek? Bel dan naar 088-3745400 of stuur een mailtje naar info@acuive.nl. In overleg plannen we je dan in voor een bepaald tijdstip. Je ontvangt vervolgens alle informatie over hoe je via Teams dit gesprek kunt voeren.

Wie is jouw coach?

Acuive heeft een aantal persoonlijke coaches beschikbaar. Wanneer jij je inschrijft voor een opleiding, krijg je een studiepakket thuis gestuurd. In dit pakket zit een brief waarin de naam en contactgegevens van jouw persoonlijke coach opgenomen zijn. Bewaar die brief goed. Je weet namelijk nooit wanneer jouw coach van pas kan komen. Ben je de brief kwijtgeraakt of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op via info@acuive.nl.

Overig nieuws