Brancheopleiding Pedicure

Wil jij snel (het kan zelfs binnen 5 maanden) je eigen pedicurepraktijk kunnen openen met het officieel erkende Branchediploma Pedicure en je aansluiten bij de brancheorganisatie voetverzorging, Provoet? Prettig kunnen leren op de plaats van jouw keuze en in eigen tijd, zonder stage te hoeven lopen? Dat is nu mogelijk! Speciaal voor jou heeft Acuive de Brancheopleiding Pedicure ontwikkeld. Dankzij de 7 gratis praktijkdagen die bij deze pedicure opleiding zijn inbegrepen doe je samen met jouw medestudenten de nodige praktijkervaring op. Het branchediploma pedicure is vergelijkbaar met  MBO, niveau 3(NLQF-waardering).

Wat doet de pedicure?

De voeten van een mens hebben nogal wat te verduren. Ze dragen ons gewicht als we in de rij staan bij de supermarkt, vangen de klap op als we rennen of springen en ze worden in allerlei bochten gewrongen om in mooie schoenen te passen. Als pedicure kan je een belangrijke bijdrage leveren aan de verzorging van de voeten van cliënten. Kleine klachten worden weggenomen en grotere klachten voorkomen. De pedicure geeft advies over voetverzorging en goede schoenen en verwijst door als er serieuze problemen zijn. Hij/zij behandelt (aandoeningen van) de huid en de nagels van de voeten volgens voorgeschreven regels en verkoopt voetverzorgende producten en diensten.

De pedicure moet niet alleen zijn/haar vak verstaan, maar ook goed met allerlei mensen kunnen omgaan. Hij/zij is sociaal communicatief sterk en stelt de cliënt centraal. In dit beroep zijn ook een zelfstandige houding, gestructureerd werken en aandacht voor hygiëne heel belangrijk. Als dit kenmerken zijn die je aanspreken is de pedicure opleiding een prachtige opleiding voor jou! Als je er over denkt om de pedicure opleiding te gaan doen, bedenk dan eens of de volgende kenmerken bij je passen:

 • Je hecht veel waarde aan gezondheid en hygiëne
 • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste methoden en technieken om de voetproblemen van cliënten zo goed mogelijk te verhelpen
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam en met name de voeten
 • Je houdt ervan om met mensen om te gaan en ze te helpen met hun fysieke problemen
 • Je kunt zelfstandig werken en bent ook bereid om flink aan te pakken

Werkmogelijkheden

Als pedicure kan je op verschillende plaatsen werken. In een verzorgingstehuis, een gezondheidscentrum, bij een schoonheidssalon of in een grotere pedicurepraktijk. De meeste pedicures werken als zelfstandig ondernemer in hun eigen pedicurepraktijk. Je kunt ook als ambulant pedicure naar de mensen toe komen: bij hen thuis of bijvoorbeeld in een verzorgingshuis.

Opleidingspecificatie

Vooropleiding Geen, goede kennis van de Nederlandse taal is gewenst
Aanbevolen studieduur 5 tot ... maanden*
Lesgeld €975,00 in één keer**
  €107,25 p/m
Inschrijfkosten €  75,00
Examinerende instantie Exuive examens
Theorie-examens 3
Casustoetsen 1
Praktijkproeven
Portfolio assessment 1
Examenkosten Afhankelijk van de actuele prijzen van de examinerende instantie
Studieboeken Geen, het benodigde lesmateriaal is in de pedicure opleiding opgenomen
Stage Niet nodig

* De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kan je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus vlugger afronden, of langzamer als je dat wenst.

** Kies je voor betaling in termijnen, dan worden de kosten met een klein bedrag verhoogd! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend.

Direct inschrijven?

De cursus is inclusief:

 • 7 gratis praktijkdagen
 • Het beste studiemateriaal
 • De mooiste praktijklocatie
 • Flexibele examinering
 • Erkend diploma

Medisch Pedicure

Ben je al in het bezit van een erkend Pedicure diploma en wil je binnen korte tijd doorgroeien naar Medisch Pedicure? Om daarmee een nieuwe doelgroep, namelijk de risicovoet-patiënten, te kunnen aanboren waarmee je kunt gaan declareren bij de ziektekostenverzekeraars? En waarmee je je kan registreren in het Kwaliteitsregister Pedicure, KRP? Dit alles prettig lerend op de plaats van jouw keuze en in eigen tijd, zonder stage te hoeven lopen? Dat is nu mogelijk! Speciaal voor jou heeft Acuive de Brancheopleiding Medisch Pedicure ontwikkeld, die je opleidt voor het landelijk erkende diploma. Dankzij de 4 gratis praktijkdagen die bij deze pedicure opleiding zijn inbegrepen, doe je samen met jouw medestudenten de nodige praktijkervaring op.

Medisch pedicure

De medisch pedicure heeft in beginsel dezelfde taken als de pedicure. Daarnaast voert hij/zij ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet en het toepassen van specialistische technieken. De verantwoordelijkheid in het werk ligt meer op de medische kant van het beroep. Afhankelijk van de aandoening en pijnklachten, gebruikt de medisch pedicure verschillende technieken en materialen. Ook voert de medisch pedicure omvangrijke ondernemerstaken uit. Deze pedicure opleiding is een specialistische verdieping van het beroep pedicure en is vergelijkbaar met MBO niveau 4 (NLQF waardering).

De medisch pedicure moet niet alleen zijn/haar vak verstaan, maar ook goed met allerlei mensen kunnen omgaan. Hij/zij is sociaal communicatief sterk en stelt de cliënt centraal. In dit beroep zijn ook een zelfstandige houding, gestructureerd werken en aandacht voor hygiëne heel belangrijk. De medisch pedicure moet kunnen samenwerken met andere disciplines, zoals collega-pedicures, huisartsen, verpleegkundigen, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers etc. Hij/zij moet op de hoogte zijn van de specifieke inbreng van deze disciplines en de cliënt hierover kunnen adviseren.

Als dit onderdelen zijn die je aanspreken, dan is medisch pedicure een prachtig vak voor jou! Als je er over denkt om medisch pedicure te worden, bedenk dan eens of de volgende kenmerken bij jou passen:

 • Je vindt gezondheid en hygiëne erg belangrijk
 • Je hebt belangstelling voor de nieuwste methoden en technieken om de voetproblemen van cliënten zo goed mogelijk te verhelpen
 • Je houdt ervan om met mensen om te gaan en ze te helpen met hun fysieke problemen
 • Je bent bereid hard te werken en kunt zelfstandig werken
 • Je kan goed plannen en organiseren
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, maar verliest het bedrijfsbelang niet uit het oog
 • Je bent punctueel en houdt ervan om gestructureerd te werken
 • Je signaleert kansen en verkoopt producten en behandelingen

Opleidingsspecificatie

Vooropleiding Basisdiploma Pedicure
Aanbevolen studieduur plm. 5 maanden*
Lesgeld €1245,00 in één keer**
  €  136,95 p/m (10 maanden)
Inschrijfkosten €    75,00
Examinerende instantie Exuive examens
Theorie-examens 4
Casustoetsen 2
Praktijkproeven 2
Portfolioassessment 1
Examenkosten Afhankelijk van de actuele prijzen van de examinerende instantie
Studieboeken Geen, het benodigde lesmateriaal is in de pedicure opleiding opgenomen
Stage Niet nodig

* De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kan je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus vlugger afronden, of langzamer als je dat wenst.

** Kies je voor betaling in termijnen, dan worden de kosten met een klein bedrag verhoogd! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend.

Direct inschrijven?

De opleiding is inclusief:

 • 6 gratis praktijkdagen
 • Het beste studiemateriaal
 • De mooiste praktijklocatie
 • Flexibele examinering
 • Erkend diploma

Opleidingsinhoud

Je behaalt het erkende (Exuive) Branchediploma Medisch Pedicure als je alle onderdelen met een voldoende hebt afgesloten. De opleiding bestaat uit de volgende kerntaken:

Kerntaak 1: Een basis pedicure behandeling uitvoeren

Kerntaak 2: Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap/bedrijfsvoering

Kerntaak 3: Een medische pedicurebehandeling uitvoeren

Examens

Het onderdeel bedrijfsvoering kent een theoretisch examen in de vorm van een beoordelingsportfolio met een criteriumgericht interview, dus een eindgesprek. De andere onderdelen van de opleiding kennen theorie-, casus- en praktijktoetsingen, de zogenaamde proeven van bekwaamheid.

Vrijstellingen

Voor sommige onderdelen kan je in aanmerking komen voor vrijstelling. Deze wordt door de examinerende instantie verleend. Hiervoor kan je contact met Acuive opnemen. Als je in aanmerking denkt te komen voor één of meerdere vrijstellingen, kan je dit aangeven op het aanmeldingsformulier van de pedicure opleiding. Je dient hierbij een kopie van uw diploma's en/of certificaten met cijferlijst toe te voegen. Let op: als jouw diploma voorkomt op de vrijstellingenlijst, dan is de aanvraag bij Acuive gratis!

Vooropleiding

Voorwaarde om deze opleiding te kunnen volgen, is het in bezit hebben van een erkend diploma pedicure.

Loopbaanperspectief medisch pedicure

Groeimogelijkheden voor de medisch pedicure zijn onderwijsinstructeur, het uitbreiden van de aanvullende en specialistische behandelingen die hij/zij beheerst en het verdiepen en verbreden van zijn/haar ondernemerschap.

Kosten

De kosten voor de opleiding zijn inclusief lesmateriaal, theorie en praktijklessen. De examenkosten vallen hier buiten. Naast het volgen van de praktijklessen op school dien je ook veel thuis te oefenen om de praktijk zo goed mogelijk te leren beheersen. Daarom heb je voor deze pedicure opleiding een materialenpakket nodig. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat je meteen jouw investeringen kunt terugverdienen. Om teleurstellingen te voorkomen worden de materiaalpakketten door CollegePoint geleverd.

Direct inschrijven

Direct inschrijven? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

De toenemende vergrijzing en ernstig overgewicht van mensen maken dat er een groeiende behoefte ontstaat aan goed opgeleide voetverzorgers. Dat betekent grote kansen en mogelijkheden voor jou. Begin nu aan een prachtig beroep met toekomst!

NU: tijdelijk een echte Orthofex spraymotor gratis, met drie jaar garantie, als je nog voor de grote vakantie inschrijft voor de combinatie van de opleidingen pedicure en medisch pedicure!

Dat kan alleen bij Acuive. Lees snel verder...

Pedicure opleiding

Ben jij op zoek naar een betaalbare en flexibele pedicure opleiding met:

 • Een door ProVoet erkend diploma - kan zelfs al binnen 5 maanden
 • Een goede kans op een baan
 • Het hoogste slagingspercentage van Nederland
 • Hooggekwalificeerde docenten
 • De modernste apparatuur

Bij Acuive vind je de volgende erkende opleidingen Voetverzorging:

 • Brancheopleiding Pedicure
 • Medisch Pedicure

Direct inschrijven?

Brancheopleiding Pedicure

Wil jij snel (het kan zelfs binnen 5 maanden) je eigen pedicurepraktijk kunnen openen met het officieel erkende Branchediploma Pedicure en je aansluiten bij de brancheorganisatie voetverzorging, Provoet? Prettig kunnen leren op de plaats van jouw keuze en in eigen tijd, zonder stage te hoeven lopen? Dat is nu mogelijk! Speciaal voor jou heeft Acuive de Brancheopleiding Pedicure ontwikkeld. Dankzij de 7 gratis praktijkdagen die bij deze pedicure opleiding zijn inbegrepen doe je samen met jouw medestudenten de nodige praktijkervaring op. Het branchediploma pedicure is vergelijkbaar met  MBO, niveau 3(NLQF-waardering).

Wat doet de pedicure?

De voeten van een mens hebben nogal wat te verduren. Ze dragen ons gewicht als we in de rij staan bij de supermarkt, vangen de klap op als we rennen of springen en ze worden in allerlei bochten gewrongen om in mooie schoenen te passen. Als pedicure kan je een belangrijke bijdrage leveren aan de verzorging van de voeten van cliënten. Kleine klachten worden weggenomen en grotere klachten voorkomen. De pedicure geeft advies over voetverzorging en goede schoenen en verwijst door als er serieuze problemen zijn. Hij/zij behandelt (aandoeningen van) de huid en de nagels van de voeten volgens voorgeschreven regels en verkoopt voetverzorgende producten en diensten.

De pedicure moet niet alleen zijn/haar vak verstaan, maar ook goed met allerlei mensen kunnen omgaan. Hij/zij is sociaal communicatief sterk en stelt de cliënt centraal. In dit beroep zijn ook een zelfstandige houding, gestructureerd werken en aandacht voor hygiëne heel belangrijk. Als dit kenmerken zijn die je aanspreken is de pedicure opleiding een prachtige opleiding voor jou! Als je er over denkt om de pedicure opleiding te gaan doen, bedenk dan eens of de volgende kenmerken bij je passen:

 • Je hecht veel waarde aan gezondheid en hygiëne
 • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste methoden en technieken om de voetproblemen van cliënten zo goed mogelijk te verhelpen
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam en met name de voeten
 • Je houdt ervan om met mensen om te gaan en ze te helpen met hun fysieke problemen
 • Je kunt zelfstandig werken en bent ook bereid om flink aan te pakken

Werkmogelijkheden

Als pedicure kan je op verschillende plaatsen werken. In een verzorgingstehuis, een gezondheidscentrum, bij een schoonheidssalon of in een grotere pedicurepraktijk. De meeste pedicures werken als zelfstandig ondernemer in hun eigen pedicurepraktijk. Je kunt ook als ambulant pedicure naar de mensen toe komen: bij hen thuis of bijvoorbeeld in een verzorgingshuis.

Opleidingspecificatie

Vooropleiding Geen, goede kennis van de Nederlandse taal is gewenst
Aanbevolen studieduur 5 tot ... maanden*
Lesgeld €975,00 in één keer**
  €107,25 p/m
Inschrijfkosten €  75,00
Examinerende instantie Exuive examens
Theorie-examens 3
Casustoetsen 1
Praktijkproeven
Portfolio assessment 1
Examenkosten Afhankelijk van de actuele prijzen van de examinerende instantie
Studieboeken Geen, het benodigde lesmateriaal is in de pedicure opleiding opgenomen
Stage Niet nodig

* De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kan je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus vlugger afronden, of langzamer als je dat wenst.

** Kies je voor betaling in termijnen, dan worden de kosten met een klein bedrag verhoogd! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend.

Direct inschrijven?

De cursus is inclusief:

 • 7 gratis praktijkdagen
 • Het beste studiemateriaal
 • De mooiste praktijklocatie
 • Flexibele examinering
 • Erkend diploma

Medisch Pedicure

Ben je al in het bezit van een erkend Pedicure diploma en wil je binnen korte tijd doorgroeien naar Medisch Pedicure? Om daarmee een nieuwe doelgroep, namelijk de risicovoet-patiënten, te kunnen aanboren waarmee je kunt gaan declareren bij de ziektekostenverzekeraars? En waarmee je je kan registreren in het Kwaliteitsregister Pedicure, KRP? Dit alles prettig lerend op de plaats van jouw keuze en in eigen tijd, zonder stage te hoeven lopen? Dat is nu mogelijk! Speciaal voor jou heeft Acuive de Brancheopleiding Medisch Pedicure ontwikkeld, die je opleidt voor het landelijk erkende diploma. Dankzij de 4 gratis praktijkdagen die bij deze pedicure opleiding zijn inbegrepen, doe je samen met jouw medestudenten de nodige praktijkervaring op.

Medisch pedicure

De medisch pedicure heeft in beginsel dezelfde taken als de pedicure. Daarnaast voert hij/zij ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet en het toepassen van specialistische technieken. De verantwoordelijkheid in het werk ligt meer op de medische kant van het beroep. Afhankelijk van de aandoening en pijnklachten, gebruikt de medisch pedicure verschillende technieken en materialen. Ook voert de medisch pedicure omvangrijke ondernemerstaken uit. Deze pedicure opleiding is een specialistische verdieping van het beroep pedicure en is vergelijkbaar met MBO niveau 4 (NLQF waardering).

De medisch pedicure moet niet alleen zijn/haar vak verstaan, maar ook goed met allerlei mensen kunnen omgaan. Hij/zij is sociaal communicatief sterk en stelt de cliënt centraal. In dit beroep zijn ook een zelfstandige houding, gestructureerd werken en aandacht voor hygiëne heel belangrijk. De medisch pedicure moet kunnen samenwerken met andere disciplines, zoals collega-pedicures, huisartsen, verpleegkundigen, podotherapeuten, orthopedisch schoenmakers etc. Hij/zij moet op de hoogte zijn van de specifieke inbreng van deze disciplines en de cliënt hierover kunnen adviseren.

Als dit onderdelen zijn die je aanspreken, dan is medisch pedicure een prachtig vak voor jou! Als je er over denkt om medisch pedicure te worden, bedenk dan eens of de volgende kenmerken bij jou passen:

 • Je vindt gezondheid en hygiëne erg belangrijk
 • Je hebt belangstelling voor de nieuwste methoden en technieken om de voetproblemen van cliënten zo goed mogelijk te verhelpen
 • Je houdt ervan om met mensen om te gaan en ze te helpen met hun fysieke problemen
 • Je bent bereid hard te werken en kunt zelfstandig werken
 • Je kan goed plannen en organiseren
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, maar verliest het bedrijfsbelang niet uit het oog
 • Je bent punctueel en houdt ervan om gestructureerd te werken
 • Je signaleert kansen en verkoopt producten en behandelingen

Opleidingsspecificatie

Vooropleiding Basisdiploma Pedicure
Aanbevolen studieduur plm. 5 maanden*
Lesgeld €1245,00 in één keer**
  €  136,95 p/m (10 maanden)
Inschrijfkosten €    75,00
Examinerende instantie Exuive examens
Theorie-examens 4
Casustoetsen 2
Praktijkproeven 2
Portfolioassessment 1
Examenkosten Afhankelijk van de actuele prijzen van de examinerende instantie
Studieboeken Geen, het benodigde lesmateriaal is in de pedicure opleiding opgenomen
Stage Niet nodig

* De genoemde studieduur geldt bij een gemiddeld studietempo. Uiteraard kan je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus vlugger afronden, of langzamer als je dat wenst.

** Kies je voor betaling in termijnen, dan worden de kosten met een klein bedrag verhoogd! Eventuele tussentijdse prijswijzigingen worden niet doorberekend.

Direct inschrijven?

De opleiding is inclusief:

 • 6 gratis praktijkdagen
 • Het beste studiemateriaal
 • De mooiste praktijklocatie
 • Flexibele examinering
 • Erkend diploma

Opleidingsinhoud

Je behaalt het erkende (Exuive) Branchediploma Medisch Pedicure als je alle onderdelen met een voldoende hebt afgesloten. De opleiding bestaat uit de volgende kerntaken:

Kerntaak 1: Een basis pedicure behandeling uitvoeren

Kerntaak 2: Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap/bedrijfsvoering

Kerntaak 3: Een medische pedicurebehandeling uitvoeren

Examens

Het onderdeel bedrijfsvoering kent een theoretisch examen in de vorm van een beoordelingsportfolio met een criteriumgericht interview, dus een eindgesprek. De andere onderdelen van de opleiding kennen theorie-, casus- en praktijktoetsingen, de zogenaamde proeven van bekwaamheid.

Vrijstellingen

Voor sommige onderdelen kan je in aanmerking komen voor vrijstelling. Deze wordt door de examinerende instantie verleend. Hiervoor kan je contact met Acuive opnemen. Als je in aanmerking denkt te komen voor één of meerdere vrijstellingen, kan je dit aangeven op het aanmeldingsformulier van de pedicure opleiding. Je dient hierbij een kopie van uw diploma's en/of certificaten met cijferlijst toe te voegen. Let op: als jouw diploma voorkomt op de vrijstellingenlijst, dan is de aanvraag bij Acuive gratis!

Vooropleiding

Voorwaarde om deze opleiding te kunnen volgen, is het in bezit hebben van een erkend diploma pedicure.

Loopbaanperspectief medisch pedicure

Groeimogelijkheden voor de medisch pedicure zijn onderwijsinstructeur, het uitbreiden van de aanvullende en specialistische behandelingen die hij/zij beheerst en het verdiepen en verbreden van zijn/haar ondernemerschap.

Kosten

De kosten voor de opleiding zijn inclusief lesmateriaal, theorie en praktijklessen. De examenkosten vallen hier buiten. Naast het volgen van de praktijklessen op school dien je ook veel thuis te oefenen om de praktijk zo goed mogelijk te leren beheersen. Daarom heb je voor deze pedicure opleiding een materialenpakket nodig. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat je meteen jouw investeringen kunt terugverdienen. Om teleurstellingen te voorkomen worden de materiaalpakketten door CollegePoint geleverd.

Direct inschrijven

Direct inschrijven? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in.

Inschrijfformulier Opleidingen / Curussen

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor een van onze opleidingen of cursussen. Kies eerst je opleiding of cursus. Vul vervolgens jouw persoonlijke gegevens in. Onderaan deze pagina kun je jouw inschrijving bevestigen, waarna je jouw lesmateriaal ontvangt en wij contact zullen opnemen.

Kijk voor de opleidingsspecificaties bij de desbetreffende cursus/ opleiding of themadag.

* = verplichte velden

Selecteer jouw opleiding / cursus*

Branchediploma Schoonheidsspecialist Prijs ineens: € 1395,-
Prijs per maand: € 153,45
(10 maanden)
Branchediploma Allround Schoonheidsspecialist Prijs ineens: € 1595,-
Prijs per maand: € 175,45
(10 maanden)
Branchediploma Pedicure Prijs ineens: € 975,-
Prijs per maand: € 107,25
(10 maanden)
Branchediploma Medisch Pedicure Prijs ineens: € 1245,-
Prijs per maand: € 136,95
(10 maanden)
Module risicovoet Prijs ineens: € 595,-
(3 termijnen : 218,17 )
Module specialistische technieken Prijs ineens: € 595,-
(3 termijnen : 218,17 )
Module ondernemen en bedrijfsvoering, niveau 4 Prijs ineens: € 595,-
(6 termijnen : 109,10 )
Combimodule Specialistische technieken en bedrijfsvoering Prijs ineens: € 895,-
(6 termijnen : 164,10 )
Vakdiploma Basis Kapper Prijs ineens: € 975,-
Prijs per maand: € 107,25
(10 maanden)
Vakdiploma Allround Kapper Prijs ineens: € 995,-
Prijs per maand: € 109,45
(10 maanden)
Vakdiploma Voetreflexologie Prijs ineens: € 695,-
Prijs per maand: € 76,45
(10 maanden)
Vakdiploma Visagie Prijs ineens: € 945,-
(6 termijnen : 173,25 )
Vakdiploma Nagelstyling Prijs ineens: € 945,-
(6 termijnen : 173,25 )
Wellness en sauna Prijs ineens: € 415,-
(3 termijnen : 152,25 )
Cosmetische camouflage Prijs ineens: € 415,-
(3 termijnen : 152,25 )
Barbier Prijs ineens: € 595,-
(6 termijnen : 109,10 )
Pedicurebehandeling uitvoeren Prijs ineens: € 845,-
(6 termijnen : 154,95 )
Imagestyling Prijs ineens: € 415,-
(3 termijnen : 152,25 )
Sportmassage Prijs ineens: € 975,-
Prijs per maand: € 107,25
(10 maanden)
Hairstyling Prijs ineens: € 975,-
(6 termijnen : 173,25 )

Vul jouw persoonlijke gegevens in

Let op: betaling per maand of in termijnen is alleen mogelijk indien dit bij de opleiding is vermeld.
Administratie- en inschrijvingskosten bedragen €75,- voor alle opleidingen en €25,- voor cursussen