Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Dé pedicure opleiding nabij Noord-Holland

Ben je op zoek naar een pedicure opleiding in de buurt van Noord-Holland, Utrecht of Drenthe? Dan ben je van harte welkom bij Acuive Opleidingen in Amersfoort. Wij zijn een erkende leerschool waar je diverse opleidingen kunt volgen, waaronder de opleiding tot pedicure voor cursisten in onder andere Utrecht, Noord-Holland en Drenthe.

Bekijk onze cursus Pedicure

Wil je meer te weten komen over de cursus pedicure bij Acuive? Lees dan snel meer over de opleiding en schrijf je in!

Vrouw doet voetpedicure

Ontdek onze flexibele pedicure opleiding in de buurt van Noord-Holland

Wanneer je kiest voor een pedicure opleiding in de provincie Utrecht, nabij Noord-Holland en Drenthe, dan zit je goed bij onze erkende Provoet leerschool. Wij hebben een school in Amersfoort waar je een pedicure opleiding kunt volgen op je eigen tempo. Als je een drukke baan hebt of een gezin te onderhouden hebt, dan kan het namelijk moeilijk zijn om je tijd goed te verdelen en te besteden aan studie. Daarom kun je bij ons op een zeer flexibele manier je pedicure opleiding volgen wanneer het jou uitkomt. Het is iedere maand mogelijk om zowel een theorie- als praktijkexamen af te leggen. Kies je voor onze pedicure opleiding? Dan kies je voor een opleiding waarin je alle vaardigheden leert om een volwaardige pedicure te worden, of je nu uit Utrecht, Drenthe of Noord-Holland komt. Wij zijn namelijk op alle fronten erkend en alle lessen worden gegeven door gecertificeerde docenten. Zo weet je dat je altijd de juiste begeleiding ontvangt om de belangrijke kennis goed tot je te nemen.

Meld je snel aan bij onze leerschool

Heb je interesse om een volwaardig pedicurediploma te ontvangen en goede zorg te verlenen aan de voeten van jouw toekomstige klanten? Meld je dan snel aan bij onze school in Amersfoort. Bij vragen over onze opleidingen, zoals de cursus pedicure of de cursus schoonheidsspecialist, kun je uiteraard contact opnemen met ons team. Of misschien heb je een vraag over ons online studie-aanbod. Wij zullen ons uiterste best doen om je zo goed mogelijk te helpen. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door ons een e-mail te sturen via info@acuive.nl. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 088 – 37 45 400.

Wil je meer informatie?!

Snappen we best! Vraag gewoon een gratis studiegids aan van de opleiding van jouw keuze en kom direct alles te weten wat bij de opleiding komt kijken.

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!