Werken bij Acuive

Acuive is een groeiende organisatie. We bieden veel opleidingen, cursussen en trainingen aan en in de toekomst zal dat aanbod alleen maar groeien. Op korte termijn hebben wij dan ook plaats voor docenten, instructeurs, trainers en auteurs. 

Vacatures

We zijn op zoek naar:

  • Facilitair dienstverlener
  • Instructeur Kleurconsulent
  • Docent Styleconsulent
  • Docent Haarwerken
  • Trainer Microneedling
  • Docent anatomie en fysiologie
  • Instructeur Barbier
  • Instructeur face painting en grime
  • Trainer social media
 
Heb jij de skills die wij zoeken en wil je graag deel uitmaken van een moderne en gezellig organisatie? Neem dan contact met ons op.
 

Stagiair Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en vooral afwisselende stage? Eentje waarin je veel creativiteit kwijt kunt? Bij een onderwijsinstelling waar je al best wat verantwoordelijkheid krijgt? Waar je je zowel bezig gaat houden met het creëren van communicatie-uitingen en het vermarkten van onze producten als met het organiseren van beurzen en evenementen? Dan is deze stage zeker wat voor jou!

Over Acuive

Acuive is dé flexibele opleider in de uiterlijke verzorging. Wij bieden opleidingen zoals (medisch) pedicure, schoonheidsspecialist en kapper en geven allerlei cursussen aan professionals in de branche. Onze school staat in Amersfoort, maar ons kantoor is gevestigd in Ruinerwold (nabij Meppel). Jij zal met name in Ruinerwold aan het werk zijn.

Wat ga je doen?

– Interviews met (oud)cursisten houden en uitwerken
– Blogs schrijven voor de website
– Social media posts creëren
– Meewerken aan contentkalender
– Ondersteuning bieden bij beursorganisatie
– Ondersteuning bieden bij open dag organisatie
– Meewerken aan maandelijkse mailing

Gevraagde vaardigheden

We zijn vooral op zoek naar een vrolijke en positieve aanvulling in ons team. Iemand die leuke, creatieve ideeën heeft (en niet bang is ze te delen) en leuk en foutloos kan schrijven. Daarbij zijn goede communicatieve skills handig en een handen uit de mouwen instelling. Oh, en kennis van social media is een must. Kennis van de Adobe programma’s InDesign, Photoshop en PremierePro een pré.

Wij bieden

Wij bieden een interessante stage, volop mogelijkheden om dingen uit te proberen en uiteraard een stagevergoeding. Zoals eerder aangegeven, werk je met name in Ruinerwold. Maar ook in Amersfoort is een werkplekje geregeld. Eigen vervoer is handig, maar er valt altijd iets te regelen met een collega.

Iets voor jou?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@acuive.nl. Als je nog vragen hebt, kun je deze stellen aan Nina, 088-3745400.