Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Praktijk locatie

Alle contactlessen, trainingen, cursussen en praktijklessen van Acuive worden gegeven bij CollegePoint in Amersfoort. Dit mooie lesgebouw heeft perfect ingerichte theorielokalen, voorzien van alle mogelijke moderne apparatuur.

Je vindt hier ook professioneel ingerichte praktijklokalen voor voet- en schoonheidsverzorging, met elektrisch bedienbare behandelstoelen, een èchte kapsalon, compleet met wasunits en zelfs barbierstoelen, en goed geoutilleerde lokalen voor nagelstyling, massage en visagie. Alle praktijklokalen zijn ruim van opzet en alles is schoon, erg schoon. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar dat is de mening van de vele studenten en bezoekers.

Een ander groot pluspunt van CollegePoint is het prachtige atrium, waar jij en jouw modellen prettig kunnen wachten als de lessen nog niet begonnen zijn. Ook kun je hier heerlijk lunchen. Er worden altijd verse broodjes gemaakt, er zijn smoothies, soepen en verse sappen verkrijgbaar en ècht lekkere koffie; koffiebar kwaliteit met verse melk! Als het lekker weer is, kun je ook heerlijk zitten op het terras aan het water. 

CollegePoint is ook een groothandel, mèt een webshop. (www.collegepoint.nl)  Hier koop je alles wat je maar nodig hebt voor jouw opleiding, of voor jouw nieuwe praktijk of salon thuis, tegen groothandelsinkoopprijzen! Dit is niet alleen zolang je student bent van Acuive, maar ook later. 

Wil je het zelf zien? Kom dan snel langs op één van onze info bijeenkomsten of loop gewoon binnen voor een kop koffie. Je bent van harte welkom!

Info bijeenkomsten

Adresgegevens praktijklocatie CollegePoint

CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS Amersfoort

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!