Info bijeenkomsten Acuive

We zijn erg trots op onze school en daar vertellen we graag over. Omdat je natuurlijk nooit moet afgaan op wat anderen zeggen, laten we je alles, geheel vrijblijvend, met eigen ogen zien. Je mag in alle lokalen en in alle lessen kijken, je kunt praten met de studenten die aan het werk zijn en, als er ruimte voor is, kun je ook lekker je voeten laten doen bij de pedicurelessen.

We nodigen je dan ook graag uit om alles te komen bekijken op één van onze info bijeenkomsten. Hier krijg je uitleg rondom je eventuele studie, wat de kosten zijn, hoe de opleiding in elkaar zit, wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou verwachten en hoe je de beste resultaten kunt gaan behalen.

Tijdens een persoonlijk intake gesprek met onze opleidingscoach kun je kijken welke studievariant voor jou het meeste geschikt is. Je krijgt een gratis studieadvies.

Zie voor de eerst volgende info bijeenkomst boven het aanmeldformulier. Deze vinden plaats op een zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur of op een donderdagavond vanaf 19.30. Je kunt meteen kennis maken met ons en je medestudenten. 

Het adres is:

CollegePoint, Recordweg 1 in Amersfoort

Previous
Next
AANMELDEN INFO BIJEENKOMST
Eerstvolgende info bijeenkomst:
07 nov 2020

Info Dag

Collegepoint Amersfoort
Geen evenementen gevonden!
Ik kom naar de info bijeenkomst!