Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Opleidingen

Kun je ondersteuning gebruiken bij je opleiding?

Ben jij bezig met een opleiding in de uiterlijke verzorging ? Maak dan gebruik van het ondersteunende audiovisuele lesmateriaal. Uitgeverij Container heeft een aantal video’s ontwikkeld die jou net dat steuntje in de rug kunnen geven bij het halen van jouw vakdiploma in de verzorgingsbranche. Dit helpt jou bij het leren van de praktijkbehandeling(en). Je kunt ze bekijken waar en wanneer je wilt en zo vaak terugkijken als nodig.

Bekijk onze E-learning video's

Kun je ondersteuning gebruiken bij je opleiding?

Ben jij bezig met een opleiding in de uiterlijke verzorging? Misschien kun je dit  extra audiovisuele lesmateriaal goed gebruiken. Uitgeverij Container heeft een aantal video’s ontwikkeld die jou net dat steuntje in de rug kunnen geven bij het halen van jouw vakdiploma in de verzorgingsbranche. Je kunt ze bekijken waar en wanneer je wilt en zo vaak terugkijken als nodig.

Bekijk onze E-learning video's

Pedicure

Ben jij bezig met de opleiding tot pedicure? Maak dan gebruik van het audiovisuele lesmateriaal. Vier pakketten met video's.

Schoonheidsspecialist

Ben jij bezig met de opleiding tot schoonheidsspecialist? Maak dan gebruik van het audiovisuele lesmateriaal.

Hand & Voet

Ben jij bezig met de opleiding pedicure? Maak dan gebruik van het audiovisuele lesmateriaal hand- & voetbehandeling.

Bekijk alle E-learning video’s van Uitgeverij Container 

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!