Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Bruidsmake-up op 4 november

Ontdek de magie van bruidsmake-up tijdens onze exclusieve workshop bij Acuive! Ben je gepassioneerd door schoonheid en wil je leren hoe je de perfecte bruidsmake-up creëert? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze leuke workshop neemt onze docent visagie je mee in de wereld van prachtige bruidsmake-up. Leer hoe je elke bruid kunt laten stralen op haar grote dag en ontdek de nieuwste trends en technieken.

…’maak je cliënt gelukkig op de mooiste dag van haar leven’…

Deze workshop bruidsmake-up is bedoeld voor kappers, schoonheidsspecialisten, haarstylisten, ex-studenten visagie en ieder ander die zich willen verdiepen in het vak van bruidsvisagie.

Workshop Bruidsmake-up

 

Datum: zaterdag 4 november 2023
Tijd: 09.30 – 16.00 uur
Locatie: CollegePoint, Recordweg 1, Amersfoort
Kosten: 125 euro

Inhoud cursus

In deze 1-daagse cursus (van 09.30 tot 16.00 uur) komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Je wordt stap voor stap begeleid bij het creëren van verschillende bruidsmake-up looks, van natuurlijk en romantisch tot glamoureus en gedurfd
 • Je leert hoe je de huid van de bruid perfect voorbereidt
 • Hoe je de juiste foundation kiest en aanbrengt
 • Hoe je de ogen laat sprankelen met prachtige oogschaduw en eyeliner
 • Hoe je de lippen accentueert voor een onweerstaanbare glimlach.

Voordelen van deze workshop Bruidsmake-up

 
 • Les in kleine groepen
 • Persoonlijke begeleiding
 • Veilig hygiënisch werken
 • Aanschaf materialen via school of neem eigen materialen mee
 • Hoge kwaliteit cursus
 • Efficiënte lesmethode
 • Syllabus en naslagwerk inbegrepen
 • Met certificaat

Tijdens de workshop zorgen wij voor alle benodigde materialen, zodat je direct aan de slag kunt. We werken met hoogwaardige producten en gereedschappen, zodat je de beste resultaten kunt behalen. Bovendien bieden we persoonlijke begeleiding en feedback om je vaardigheden verder te verbeteren.

Na afloop van de workshop ontvang je een Acuive Certificaat Bruidsmake-up, waarmee je jouw nieuw verworven kennis en vaardigheden kunt aantonen. Of je nu een beginnende make-upartiest bent of al enige ervaring hebt, deze workshop zal je helpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je portfolio uit te breiden.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze workshop bruidsmake-up bij Acuive. Ontdek de geheimen achter adembenemende bruidsmake-up en word een expert in het laten stralen van bruiden op hun speciale dag.

Certificaat

Na afloop van deze workshop ontvang je het volwaardige Acuive certificaat: ‘Bruidsmake-up aanbrengen’

Wil je verder studeren? Kijk dan ook eens naar onze andere opleidingen en cursussen. 

Docenten

Bij Acuive staan alleen èchte docenten voor de klas. Dit zijn absolute vaktoppers met een officiële onderwijsbevoegdheid, een eigen praktijk, heel veel ervaring en staan daarnaast ook nog geregistreerd als brancheassessor/examinator. Hierdoor weet je zeker dat je het vak heel goed gaat leren en dat jouw toekomstige praktijk of salon succesvol zal worden.

Hieronder stellen zij zich graag aan je voor:

Diane

Veelgestelde vragen

In 2023 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar. Bovendien is het STAP-budget door de overheid in juli 2023 op halt gezet. Het wachten is op een nieuwe regeling van de overheid.

Subsidieregelingen die momenteel actief zijn:

nb. Het STAP-budget is juli 2023 door de overheid stopgezet.

 

Onze praktijklocatie CollegePoint in Amersfoort is op alle praktijklesdagen vrij toegankelijk. De school is in ieder geval altijd geopend op vrij- en zaterdagen, van 8.30 tot 18.00 uur. Behalve op nationale feestdagen of tijdens de grote zomervakantie.

Je kunt het makkelijkst met de auto naar school komen, omdat je vaak veel mee moet nemen. Maar je kunt ook prima per openbaar vervoer komen. De praktijklocatie is te bereiken met de trein. Je moet dan uitstappen op station Schothorst in Amersfoort. CollegePoint ligt vervolgens op wandelafstand.

Je kunt niet parkeren op het parkeerterreintje van CollegePoint. Dat is voorbehouden aan minder valide bezoekers. Je kunt in de directe omgeving overal gratis parkeren. Kijk wel naar de verkeersaanwijzingen!

Acuive biedt onderwijs voor volwassenen. De leeftijden van onze studenten variëren tussen 18 tot 65 jaar. Je kunt met een carrière in de uiterlijke verzorging altijd beginnen. Het is niet afhankelijk van je leeftijd. Ook kunnen deze beroepen tot op hoge leeftijd worden uitgeoefend. Een gemixte groep is niet alleen heel leuk en gezellig, maar heeft vooral een grote meerwaarde voor het leerproces.

Na het volgen van een opleiding bij Acuive kun je een schooldiploma krijgen. Dat is een door de school zelf uitgegeven certificaat van aanwezigheid. Daarmee geef je aan dat je alle theorie hebt ingestuurd en alle praktijklessen hebt gevolgd. Het geeft verder geen rechten en erkenningen.

Wij raden jou daarom zeker aan om altijd voor het erkende diploma te gaan. Een erkend diploma levert veel meer op. Daarmee kun je je niet alleen aanmelden bij de betreffende branche organisatie, maar kun je ook doorstuderen voor een vervolgopleiding of een specialisatie. 

Ook kunnen er alleen met een erkend diploma vrijstellingen worden verleend voor bepaalde examens. Daarnaast kun je je alleen met een erkend diploma inschrijven in een accreditatieregister om in aanmerking te komen voor declaratie bij de zorgverzekeraars.

Alle samenwerkers van Acuive doen hun uiterste best om jou te helpen met jouw studie. Ze staan ook voor je klaar als het eens iets minder vlot gaat.

 • Je krijgt les van hooggekwalificeerde docenten
 • Je hebt bij Acuive een persoonlijke studiecoach
 • Je volgt lessen in een prachtige, goed bereikbare praktijklocatie, waar je ook je examens kunt afleggen
 • Je werkt in super schone (praktijk)lokalen met de nieuwste behandelstoelen en apparatuur
 • Je krijgt bij Acuive altijd een persoonlijk studieadvies bij de intake
 • Je werkt in je eigen tempo en volgt een persoonlijk studietraject. Dat kan heel snel of juist heel langzaam zijn. Net wat jij nodig hebt
 • Je ontvangt na je opleiding en de behaalde examens een erkend diploma
 • Je studeert bij de opleider met het hoogste slagingspercentage en de beste studieresultaten van Nederland
 • Je kunt extra en soms zelfs gratis professionele workshops en trainingen volgen
 • Je betaalt bij Acuive de laagste lestarieven van Nederland
 • Je betaalt bij Acuive geen BTW over de opleiding


Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantervaringen.nl. Wij zitten altijd tussen 9 en 10! We zijn heel trots op dat percentage en willen dat graag zo houden. Acuive investeert en innoveert daarom voortdurend.

Bij Acuive ben je verzekerd van en topopleiding, precies op jouw maat.

Opleidingsdata

Datum Locatie  
zat. 04 november 2023 Amersfoort Schrijf je nu inAanmelden
Wegwijzer

 125,00

[iconic_wlv_links]
[iconic_wlv_links]

Cursisten aan het woord

Uitstekende kwaliteit onderwijs

5/5
Ik heb de opleiding Basis Pedicure gevolgd en ben daar zeer tevreden over.

Goede begeleiding bij alle opleidingen

5/5
Servicegericht, centraal gelegen, goede informatie, het is nooit te veel.

Studeren in je eigen tempo ideaal

4.5/5
Opleiders stimuleren je goed, heel persoonlijk gevoel, je bent geen nummer, je kunt het.
Klanten geven ons gemiddeld een  9.4!

Anderen bekeken ook...

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!