Volg je lessen veilig en verantwoord bij Acuive. Lees meer over de coronamaatregelen.

Voordeelcombi: Basis + Allround Schoonheidsspecialist

Voordeelcombi: Basis + Allround Schoonheidsspecialist

Weet jij al zeker dat je na de opleiding tot basis schoonheidsspecialist ook de opleiding allround schoonheidsspecialist bij Acuive wil gaan doen? Schrijf je dan voor beide tegelijk in en ontvang een leuke korting. 

…’Voordeelcombi: betaal slechts eenmalig inschrijfkosten’…

Voordeelcombi

De opleiding tot basis schoonheidsspecialist kost € 1.895. De opleiding tot medisch pedicure € 1.995. Samen kosten ze dus € 3.890. Wanneer je de twee opleidingen tegelijk koopt, betaal je slechts eenmalig inschrijfkosten. Dit komt dus neer op een korting van € 100. De moeite waard toch?

Aanmelden?

Ben je erover uit? En wil jij de twee opleidingen in één keer aanschaffen? Klik dan hier rechts op ‘Aanmelden’. 

Betalingsmogelijkheden

 • Bij betaling in 10 termijnen wordt het lesgeld met 15% verhoogd. Geen tussentijdse prijsverhogingen.
 • Inschrijfkosten zijn eenmalig € 100.
 
 

Informatie over de opleidingen

Wil jij meer lezen over de verschillende opleidingen? Wat de inhoud van de opleidingen is? De prijzen? En de lesindeling? Kijk dan hier:

• Basis Schoonheidsspecialist
Allround Schoonheidsspecialist

 

Veelgestelde vragen

Als je in 2021 een opleiding hebt betaald, kun je de gemaakte kosten aftrekken van je inkomsten. Dit doe je tijdens je aangifte inkomstenbelasting (dit doe je altijd in het voorjaar van het nieuwe jaar). Kosten die je mag aftrekken zijn cursusgeld, examengeld en leermiddelen die je moet hebben zoals boeken. Zaken als reiskosten en randapparatuur (zoals het gebruik van een laptop) mag je niet aftrekken. Verder geldt er een minimale drempel van €250 en een maximaal bedrag van €15.000. Afhankelijk van je inkomsten krijg je 49,5% of 37,1% van de gemaakte studiekosten terug. Dat kan dus flink oplopen. Je leest er meer over op de website van de Belastingdienst.

Ben je werkloos in Nederland? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van de opleidingskosten door het UWV. Niet iedereen die werkloos is, kan hier gebruik van maken. Dit hangt van jouw situatie en opleidingstraject af. Wij raden je aan om je contactpersoon bij het UWV aan te spreken en naar de mogelijkheden tot vergoeding te vragen. We hebben veel ervaring met het UWV en kunnen je helpen met jouw aanvraag.

Onze praktijklocatie CollegePoint in Amersfoort is op alle praktijklesdagen, of -avonden, vrij toegankelijk. Verder is het altijd geopend op vrij- en zaterdagen, van 8.30 tot 18.00 uur. 

Het is per openbaar vervoer te bereiken met de trein, uitstappen op station Schothorst in Amersfoort. CollegePoint ligt op wandelafstand.

Je kunt gratis parkeren op het terrein van de praktijklocatie. Zijn de parkeerplekken bezet, dan kun je in de buurt gratis parkeren. 

De leeftijden van onze studenten zijn erg verschillend. Dit varieert in elke groep van circa 18 tot 65 jaar. Een gemeleerde groep heeft een grote meerwaarde voor het leerproces.

Alle samenwerkers van Acuive doen hun uiterste best om jou te helpen met jouw studie. Ze staan ook voor je klaar als het eens iets minder vlot gaat.

 • Je krijgt les van hooggekwalificeerde docenten.
 • Je hebt bij Acuive een persoonlijke studiecoach.
 • Je volgt lessen in een prachtige, goed bereikbare praktijklocatie, waar je ook je examens kunt afleggen.
 • Je werkt in super schone (praktijk)lokalen met de nieuwste behandelstoelen en apparatuur.
 • Je krijgt bij Acuive altijd een persoonlijk studieadvies bij de intake.
 • Je werkt in je eigen tempo en volgt een persoonlijk studietraject. Dat kan heel snel of juist heel langzaam zijn, net wat jij nodig hebt.
 • Je ontvangt na je opleiding een erkend diploma of alleen een schooldiploma als je daarvoor kiest.
 • Je studeert bij de opleider met het hoogste slagingspercentage en de beste studieresultaten van Nederland.
 • Je kunt extra en soms zelfs gratis professionele workshops en trainingen volgen.
 • Je betaalt bij Acuive de laagste lestarieven van Nederland.
 • Je betaalt bij Acuive geen BTW over de opleiding.

Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantervaringen.nl. Wij zitten altijd tussen 9 en 10! Lees hieronder recensies van studenten. We zijn heel trots op dat percentage en willen dat graag zo houden. Acuive investeert en innoveert daarom voortdurend voor deze kwaliteit. Bij Acuive ben je verzekerd van en topopleiding, precies op jouw maat.

Na het volgen van een opleiding bij Acuive heb je recht op het schooldiploma. Wij raden iedereen echter aan om voor het erkende diploma te gaan. Een erkend diploma levert veel meer op. Zo kun je je aanmelden bij de branche organisaties en bepaalde behandelingen laten declareren bij de zorgverzekeraars.

Wegwijzer

 3890,00

 3890,00Aanmelden

Cursisten aan het woord

Uitstekende kwaliteit onderwijs

5/5
Ik heb de opleiding Basis Pedicure gevolgd en ben daar zeer tevreden over.

Goede begeleiding bij alle opleidingen

5/5
Servicegericht, centraal gelegen, goede informatie, het is nooit te veel.

Studeren in je eigen tempo ideaal

4.5/5
Opleiders stimuleren je goed, heel persoonlijk gevoel, je bent geen nummer, je kunt het.
Klanten geven ons gemiddeld een  9.4!

Anderen bekeken ook...

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share