Knip je dochter

Knip je dochter

Heb jij tijdens de lockdown de schaar gepakt en het haar van jouw dochter zelf geknipt? Lukte dat een beetje en smaakt het naar meer? Of was het geen gezicht, maar zou je het wel willen kunnen? Doe dan mee met de Knip je dochter cursus van Acuive. In een dag leren we je een aantal basistechnieken, waardoor jij tijdens een eventuele volgende lockdown niet tegen een verwilderd koppie hoeft aan te kijken.

Of er nou een nieuwe lockdown komt of niet, het is sowieso handig om een aantal basis knip technieken te kennen. Zo kun je snel de mooie bos van je dochter bijwerken en daarmee veel geld besparen. Tijdens de cursus Knip je dochter van Acuive leer je twee kniptechnieken: één lengte knippen en opknippen. Om een net kapsel te knippen, is het nodig de haren op te delen in vakken. Ook dit leer je.

.. Leer de basistechnieken om zelf de haren van je dochter te kunnen knippen..

Dagje uit met je dochter

Je knipt tijdens de lesdag de haren van je eigen dochter (of buurmeisje of nichtje – dat mag natuurlijk ook). Het is belangrijk dat het haar van jouw dochter niet te kort is (het liefst schouderlengte), zodat beide kniptechnieken goed geoefend kunnen worden. De cursus duurt van 10.00 – 16.00. Jullie zijn dus de hele dag onder de pannen. Wees hierop bedacht. We lassen uiteraard genoeg pauzes in. En tijdens de lunchpauze kunnen jullie gezellig een vers belegd broodje eten in het atrium.

Inclusief materialen

Het is natuurlijk handig om direct de juiste materialen in huis te hebben. De föhn bijvoorbeeld, die kun je op onze school lenen. De andere materialen kun je voor een leuke prijs aanschaffen. Voor 45 euro ontvang je een knippakketje met onder andere een schaar, knipkam en kapmanteltje. Kies je ervoor om zelf materialen mee te nemen, let er dan op dat de schaar geschikt is voor het knippen van haar. Een gewone schaar is niet scherp genoeg.

Schrijf je snel in

Zie jij het wel zitten? Om thuis kapper te worden en jouw dochter zelf netjes te kunnen knippen? Geef je dan snel op. De cursus vindt plaats op zaterdag 17 april en kost 125 euro. Als je ook het knippakketje wilt aanschaffen, geef dit dan aan in de opmerkingen van het betaalformulier.

Docenten

Sylvia

Voordelen van deze cursus

  • Les in kleine groepen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Hoge kwaliteit cursus
  • Met certificaat
  • Efficiënte lesmethode
  • Naslagwerk inbegrepen

Opleidingsdata

DatumLocatie 
zat. 12 juni 2021AmersfoortSchrijf je nu inAanmelden
Wegwijzer

 125,00

Cursisten aan het woord

Uitstekende kwaliteit onderwijs

5/5
Ik heb de opleiding Basis Pedicure gevolgd en ben daar zeer tevreden over.

Goede begeleiding bij alle opleidingen

5/5
Servicegericht, centraal gelegen, goede informatie, het is nooit te veel.

Studeren in je eigen tempo ideaal

4.5/5
Opleiders stimuleren je goed, heel persoonlijk gevoel, je bent geen nummer, je kunt het.
Klanten geven ons gemiddeld een  9.4!

Anderen bekeken ook...