Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Allround Nagelstylist(e)

Specificaties Allround Nagelstylist(e)

Prijs van de opleiding995,-

Inschrijfkosten75,-

Aantal praktijklesdagen6 dgn

Begeleiding coachJa

Wil je snel je eigen nagelstudio openen? Vind je het leuk om de allermooiste nagels te kunnen maken? Werk je graag direct met mensen? Dan ben je hier op de juiste plek. In deze praktijkgerichte opleiding Allround Nagelstylist(e) leer je alle onderdelen van het vak. Inclusief nailart design. Op jouw manier en in jouw tempo.

…’Als Acuive Allround Nagelstylist(e) ben je dè Nail Professional’…

Start nu je nieuwe loopbaan in de nagelbranche! Het beroep nagelstylist(e) is een creatief en dankbaar beroep in een veelzijdige en inspirerende branche met toekomst. Je wordt bij Acuive opgeleid tot een echte nail professional!

Waar kun je werken?

Met je diploma Allround Nagelstyling op zak kun je aan de slag in je eigen nagelstudio, als bedrijfsleider in een grotere nagelsalon of pedicure- of schoonheidspraktijk. Je hebt een grote toegevoegde waarde voor het team in een groter bedrijf en kan aan elke wens van de klant voldoen.
 

Opleidingsinhoud

Om alle technieken onder de knie te krijgen en goed en veilig te kunnen behandelen. heb je een heel goede opleiding nodig. Dat begint met een brede theoretische basis. Deze kennis heb je nodig om verantwoord de vele en gevarieerde behandelingen uit te kunnen voeren. Het benodigde online theoriemateriaal hoort bij Acuive gratis bij de opleiding. Net als de ondersteunende docenten en coaches. Het bijbehorende lesboek koop je bij Uitgeverij Container.

In de praktijklessen leer je niet alleen alle beroepsvaardigheden, maar ook beroepsethiek en klantgericht werken. Daarnaast word je bij Acuive volledig begeleid bij de ondernemersvaardigheden, zonder extra kosten.

De opleiding bestaat uit het uitvoeren van::

 • Een manicure
 • semi-permanente gellak correct vijlen en fraisen
 • plaatsen van gelnagels
 • nagelverlengingen/-versteviging
 • adviseren over en verkopen van producten en diensten voor nagel- en huid verzorging
 • opstellen van behandelplannen

De praktijklessen van deze opleiding bestaan uit 6 praktijklesdagen die achter elkaar op zaterdag worden gehouden.

Om echt goed te worden in je vak moet je ook thuis oefenen. Daar heb je apparatuur, materialen, producten, linnengoed en werkkleding voor nodig. Dit wordt allemaal door de groothandel van CollegePoint geleverd. 

Je kunt de materialen bij CollegePoint aanschaffen en daardoor al vanaf de 1e dag heel goed thuis kunnen oefenen. Je kunt meteen beginnen met het terugverdienen van de investering in jouw studie.

Je werkt tijdens de lessen met een ‘oefenhand’. Je hebt dus geen model nodig. 

De opleidingsprijs en kosten

Je hoeft bij Acuive geen BTW te betalen! Studiemateriaal en praktijklesdagen zijn inclusief. De materiaal- en examenkosten vallen daar buiten.

Examenkosten
Je behaalt het (erkende) Exuive diploma als je alle toetsen met een voldoende hebt afgesloten. De opleiding tot Allround Nagelstyliste rond je af met de volgende examens:
• 1 theorie-examen
• 1 praktijkexamen

Betalingsmogelijkheden

  • Bij betaling in 4 termijnen wordt het lesgeld met 15% verhoogd. Geen tussentijdse prijsverhogingen.
  • Inschrijfkosten zijn € 100,-

Diploma Allround Nagelstylist(e)

Aan het eind van de opleiding doe je een theorie-examen en een praktijkexamen, dit zijn de schoolexamens. Na het behalen hiervan ontvang je het volwaardige Exuive Diploma Allround Nagelstylist(e). Hiermee kun je direct jouw eigen salon starten en je aanmelden bij de Kamer van Koophandel.

Docenten

Bij Acuive staan alleen èchte docenten voor de klas. Dit zijn absolute vaktoppers met een officiële onderwijsbevoegdheid, een eigen praktijk, heel veel ervaring en staan daarnaast ook nog geregistreerd als brancheassessor/examinator. Hierdoor weet je zeker dat je het vak heel goed gaat leren en dat jouw toekomstige praktijk of salon succesvol zal worden.

Hieronder stellen zij zich graag aan je voor:

Bianca
Diane

Veelgestelde vragen

In 2023 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar. Bovendien is het STAP-budget door de overheid in juli 2023 op halt gezet. Het wachten is op een nieuwe regeling van de overheid.

Subsidieregelingen die momenteel actief zijn:

nb. Het STAP-budget is juli 2023 door de overheid stopgezet.

 

Onze praktijklocatie CollegePoint in Amersfoort is op alle praktijklesdagen vrij toegankelijk. De school is in ieder geval altijd geopend op vrij- en zaterdagen, van 8.30 tot 18.00 uur. Behalve op nationale feestdagen of tijdens de grote zomervakantie.

Je kunt het makkelijkst met de auto naar school komen, omdat je vaak veel mee moet nemen. Maar je kunt ook prima per openbaar vervoer komen. De praktijklocatie is te bereiken met de trein. Je moet dan uitstappen op station Schothorst in Amersfoort. CollegePoint ligt vervolgens op wandelafstand.

Je kunt niet parkeren op het parkeerterreintje van CollegePoint. Dat is voorbehouden aan minder valide bezoekers. Je kunt in de directe omgeving overal gratis parkeren. Kijk wel naar de verkeersaanwijzingen!

Acuive biedt onderwijs voor volwassenen. De leeftijden van onze studenten variëren tussen 18 tot 65 jaar. Je kunt met een carrière in de uiterlijke verzorging altijd beginnen. Het is niet afhankelijk van je leeftijd. Ook kunnen deze beroepen tot op hoge leeftijd worden uitgeoefend. Een gemixte groep is niet alleen heel leuk en gezellig, maar heeft vooral een grote meerwaarde voor het leerproces.

Met een erkend diploma kun je je aanmelden bij de betreffende branche organisatie, maar ook kun je doorstuderen voor een vervolgopleiding of een specialisatie. 

Ook kunnen er vrijstellingen worden verleend voor bepaalde examens. Daarnaast kun je je  inschrijven in een accreditatieregister om in aanmerking te komen voor declaratie bij de zorgverzekeraars.

Alle samenwerkers van Acuive doen hun uiterste best om jou te helpen met jouw studie. Ze staan ook voor je klaar als het eens iets minder vlot gaat.

 • Je krijgt les van hooggekwalificeerde docenten
 • Je hebt bij Acuive een persoonlijke studiecoach
 • Je volgt lessen in een prachtige, goed bereikbare praktijklocatie, waar je ook je examens kunt afleggen
 • Je werkt in super schone (praktijk)lokalen met de nieuwste behandelstoelen en apparatuur
 • Je krijgt bij Acuive altijd een persoonlijk studieadvies bij de intake
 • Je werkt in je eigen tempo en volgt een persoonlijk studietraject. Dat kan heel snel of juist heel langzaam zijn. Net wat jij nodig hebt
 • Je ontvangt na je opleiding en de behaalde examens een erkend diploma
 • Je studeert bij de opleider met het hoogste slagingspercentage en de beste studieresultaten van Nederland
 • Je kunt extra en soms zelfs gratis professionele workshops en trainingen volgen
 • Je betaalt bij Acuive de laagste lestarieven van Nederland
 • Je betaalt bij Acuive geen BTW over de opleiding


Studenten kunnen onafhankelijke recensies geven op klantervaringen.nl. Wij zitten altijd tussen 9 en 10! We zijn heel trots op dat percentage en willen dat graag zo houden. Acuive investeert en innoveert daarom voortdurend.

Bij Acuive ben je verzekerd van en topopleiding, precies op jouw maat.

Wegwijzer
[iconic_wlv_links]

Specificaties Allround Nagelstylist(e)

Prijs van de opleiding995,-

Inschrijfkosten75,-

Aantal praktijklesdagen6 dgn

Begeleiding coachJa

[iconic_wlv_links]
 995,00Aanmelden

Cursisten aan het woord

Uitstekende kwaliteit onderwijs

5/5
Ik heb de opleiding Basis Pedicure gevolgd en ben daar zeer tevreden over.

Goede begeleiding bij alle opleidingen

5/5
Servicegericht, centraal gelegen, goede informatie, het is nooit te veel.

Studeren in je eigen tempo ideaal

4.5/5
Opleiders stimuleren je goed, heel persoonlijk gevoel, je bent geen nummer, je kunt het.
Klanten geven ons gemiddeld een  9.4!

Anderen bekeken ook...

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!