Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Informatie bijeenkomsten

Kom naar de infodag en ontvang gratis studie advies

Wil je omscholen naar een ander beroep? Of je nu denkt over je eigen praktijk als (medisch) pedicure, schoonheidsspecialiste, nagelstylist of kapper, of je twijfelt nog over je keuze, we heten je van harte welkom op onze maandelijkse infodag, altijd op de eerste zaterdag van de maand op onze leslocatie in Amersfoort, vanaf 10.00 uur!

We delen alles wat je moet weten over deze boeiende beroepen, de diverse opleidingsmogelijkheden en uiteraard krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Je kunt zelfs deelnemen aan demonstraties van onze lessen en in gesprek gaan met enthousiaste studenten die al volop aan het werk zijn. En, als er plek is, kun je zelfs genieten van een verfrissende pedicurebehandeling.

….”Word je misschien pedicure, schoonheidsspecialiste, kapper, nagelstylist, visagist of spatadertherapeut?”….

Kies uit een van de ingeplande infodagen. Altijd de eerste zaterdag van de maand en start om 10.00 uur. je bent vanaf 9.45 van harte welkom! Rond 12 uur/half 1 zijn de presentatie en de rondleiding afgelopen. Wij zorgen voor iets lekkers.

Ontvang gedetailleerde informatie over de opleiding die jou aanspreekt, inclusief inzicht in de kosten, de opbouw van het lesprogramma, wat je van Acuive mag verwachten, en wat wij van jou verwachten. We delen tips over hoe je de beste resultaten kunt behalen en een succesvolle carrière kunt opbouwen. Want misschien wil je graag je eigen praktijk beginnen! Tijdens je studie stomen wij je er klaar voor!

Tijdens een persoonlijk intakegesprek met onze ervaren opleidingscoach, kun je ontdekken welke studievariant het beste bij jou past. Je ontvangt kosteloos studieadvies en maakt meteen kennis met ons en je toekomstige medestudenten. Samen zetten we de eerste stap richting jouw spannende toekomst in de uiterlijke verzorging!

 

Kun je niet wachten tot de infodag?!

Snappen we best! Vraag gewoon een gratis studiegids aan van de opleiding van jouw keuze en kom direct alles te weten wat bij de opleiding komt kijken.

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!