Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Informatie bijeenkomsten

Kom naar de infodag en ontvang gratis studie advies

We zijn erg trots op onze school Acuive, en daar vertellen we graag over. Omdat je natuurlijk nooit moet afgaan op wat anderen zeggen, laten we je alles graag met eigen ogen zien.  Je bent van harte welkom om in alle lokalen en in alle lessen te kijken. Je kunt praten met de studenten die aan het werk zijn en, als er ruimte voor is, kun je ook nog lekker je voetjes laten doen bij de pedicurelessen.

We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen op één van onze maandelijkse info bijeenkomsten/open dagen. Hier krijg je uitleg over je eventuele studie, wat de kosten zijn, hoe de opleiding in elkaar zit, kun je het lesmateriaal inzien, hoor je wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou als student verwachten en hoe je de beste resultaten kunt gaan behalen met zo min mogelijk inspanning in tijd en kosten.

….’Word je misschien pedicure, schoonheidsspecialiste, kapper, nagelstylist, visagist of spatadertherapeut?….

Rechts op deze pagina zie je de ingeplande informatiedagen. Ze vinden plaats op de eerste zaterdag van de maand en starten om 10.00 uur. je bent vanaf 9.45 van harte welkom! Rond 12 uur/half 1 zijn de presentatie en de rondleiding afgelopen. Wij zorgen voor een broodje.

Mocht je daarna nog vragen hebben, dan is de opleidingscoach beschikbaar om met jou te kijken naar jouw persoonlijke mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk intake gesprek met onze opleidingscoach kun je kijken welke studievariant voor jou het meeste geschikt is. Advies: breng eventuele diploma’s mee, zodat we meteen kunnen kijken of je ook in aanmerking komt voor eventuele vrijstellingen. Je krijgt een gratis studieadvies. 

Aanmelden
Graag horen we of je de informatiedag wilt bezoeken en in welke opleiding je geïnteresseerd bent. Klik rechts op deze pagina op ‘Reserveer je plaats’.

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!