Informatie bijeenkomsten

Kom naar de infodag en ontvang gratis studie advies

We zijn erg trots op onze school voor de uiterlijke verzorging en daar vertellen we graag over. Omdat je natuurlijk nooit moet afgaan op wat anderen zeggen, laten we je alles, geheel vrijblijvend, met eigen ogen zien. Je mag in alle lokalen en in alle lessen kijken, je kunt praten met de studenten die aan het werk zijn en, als er ruimte voor is, kun je ook lekker je voeten laten doen bij de pedicurelessen.

We nodigen je dan ook graag uit om alles te komen bekijken op één van onze info bijeenkomsten. Hier krijg je uitleg rondom je eventuele studie, wat de kosten zijn, hoe de opleiding in elkaar zit, wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou verwachten en hoe je de beste resultaten kunt gaan behalen.

Word je misschien pedicure, schoonheidsspecialiste, kapper, nagelstylist of spatadertherapeut….?

Tijdens een persoonlijk intake gesprek met onze opleidingscoach kun je kijken welke studievariant voor jou het meeste geschikt is. Je krijgt een gratis studieadvies.

Rechts op deze pagina zie je de ingeplande informatiedagen. Ze vinden plaats op de eerste zaterdag van de maand en starten om 10.00 uur. Rond 12 uur/half 1 is het afgelopen en sluiten we af met een broodje. Je kunt dan nog napraten en medecursisten ontmoeten.

Aanmelden
Graag horen we of je de informatiedag wilt bezoeken en in welke opleiding je geïnteresseerd bent. Klik rechts op deze pagina op ‘Reserveer je plaats’.