Informatie bijeenkomsten

Maak kennis met Acuive en ontvang gratis studie advies

We zijn erg trots op onze school en daar vertellen we graag over. Omdat je natuurlijk nooit moet afgaan op wat anderen zeggen, laten we je alles, geheel vrijblijvend, met eigen ogen zien. Je mag in alle lokalen en in alle lessen kijken, je kunt praten met de studenten die aan het werk zijn en, als er ruimte voor is, kun je ook lekker je voeten laten doen bij de pedicurelessen.

We nodigen je dan ook graag uit om alles te komen bekijken op één van onze info bijeenkomsten. Hier krijg je uitleg rondom je eventuele studie, wat de kosten zijn, hoe de opleiding in elkaar zit, wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou verwachten en hoe je de beste resultaten kunt gaan behalen.

Tijdens een persoonlijk intake gesprek met onze opleidingscoach kun je kijken welke studievariant voor jou het meeste geschikt is. Je krijgt een gratis studieadvies.

Zie voor de eerst volgende info bijeenkomst boven het aanmeldformulier. Deze vinden plaats op een zaterdagmorgen (start om 10.00 uur) of op een donderdagavond (start om 19.30 uur). Je kunt meteen kennis maken met ons en je medestudenten. 

Mochten we de informatiebijeenkomst ONLINE aanbieden, dan blijft de inhoud van de dag/avond gelijk. Je komt dan niet op school, maar dan komen we bijeen ieder vanachter onze eigen computer. Hierover ontvang je bij inschrijving een mail met uitleg.