Meld je nu aan voor €1.000 STAP-budget op een opleiding van Acuive! Lees hier meer.

De nieuwste Acuive glossy magazine is uit!

De nieuwste editie van Acuive glossy magazine is uit! Er staan verhalen in over oud-cursisten, over hoe het hen vergaan is na hun opleiding bij Acuive. Hoe hebben ze het opzetten van een eigen praktijk ervaren? Ook staan er leuke artikelen in over interessante spelers uit de branche van uiterlijke verzorging. En tips, heel veel tips over hoe je een pro wordt in je vak. En een goede ondernemer. Kortom, een blad vol inspiratie, tips en informatie.

Nu al lezen?

Het magazine ligt uiteraard in het atrium van onze school. Daar kun je hem lezen tijdens de lunch of koffiepauze. Heb je hem nog niet uit? Neem dan vooral een exemplaar mee naar huis als je dat leuk vindt. Kun je echter niet wachten en wil je het magazine nu al wil lezen, klik dan op deze link: https://issuu.com/uitgeverijcontainer/docs/acuive_glossy. Wij wensen je veel leesplezier!

Ander nieuws

De praktijk van Joyce

In de rubriek ‘De praktijk van..’ staat elke maand een oud-cursist of docent centraal die vertelt over haar mooie beroep.  Deze keer: Joyce. Meer mensen

» Lees verder

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!