Leuke vacatures voor (medisch) pedicures

Als afgestudeerd (medisch) pedicure kun je voor jezelf beginnen, ambulant, in een eigen salon of aan huis. Maar je kunt ook voor een werkgever aan de slag. Bijvoorbeeld voor een voetenspecialist, een verzorgingstehuis of grotere pedicurepraktijk. Graag brengen we twee vacatures onder de aandacht.

Vacature 1

Werkgever: Praktijk Podotherapie Smets – Wijk bij Duurstede

“In onze praktijk voor podotherapie behandelen we veel DM-patiënten met een hoog risico profiel met betrekking tot voetzorg. Nu zijn we op zoek naar een gekwalificeerde medisch pedicure die graag verdieping wil krijgen voor wat betreft de medisch noodzakelijke voetzorg bij DM-patiënten.”

Interesse?
info@podotherapiesmets.nl

Vacature 2

Werkgever: Elferink Schoenen – Hattem/ Dronten/ Kampen

“Elferink Schoenen biedt een uitgebreid assortiment van schoenen aan en is gespecialiseerd in comfortschoenen. Het doel is om voor iedereen een goed passende schoen te vinden. Hierdoor trekt Elferink Schoenen veel klanten met voetproblemen aan. Om in dat kader nog betere service en dienstverlening te kunnen bieden zoeken we een (medisch) pedicure voor Hattem, Kampen of Dronten. De uren gaan in overleg met jou. We zijn een groeiende organisatie wat ook mogelijkheden geeft in het uitbreiden van de gevraagde uren op de andere locaties van Elferink Schoenen. Je komt als (medisch) pedicure te werken in een eigen behandelkamer in de winkels van Elferink Schoenen. Als pedicure werk je nauw samen met de gecertificeerde schoenadviseurs van Elferink Schoenen en met de podotherapeuten van Elferink Voetencentrum. Samen lossen we niet alleen de voetproblemen van de klant op, maar helpen we de klant ook in de zoektocht naar een passende schoen. Wie zoeken we?

Je bent een gediplomeerde (medisch) pedicure en je vindt het vak leuk om uit te oefenen. Je woont in de regio Zwolle en je bent in het bezit van een rijbewijs. Verder vinden we het belangrijk dat je:

– Een specialisatie medisch pedicure hebt of bereid bent om deze specialisatie op korte termijn te behalen.
– Een registratie hebt in het KRP van ProCert
– Goed bent in communicatie met de verschillende stakeholders waar je als pedicure mee in aanraking komt (gecertificeerde schoenadviseurs, podotherapeuten, huisartsen/specialisten, patiëntengroepen ect.)
– Enthousiast wordt van samenwerken in een team en tijd hebt voor koffie met elkaar”

Interesse?
Neem dan contact op voor 26 september 2020 door een korte motivatie met CV te sturen naar Lieke van Buuren, l.vanbuuren@voetencentrumelferink.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je uiteraard ook mailen of bellen op 0572-745050

Overig nieuws