15 Jaar Acuive!

Acuive bestaat alweer 15 jaar. Dat moet gevierd worden met een cadeau!

Welk cadeau kies jij?*

Acuive is jarig! Al 15 jaar leiden we studenten op voor een prachtige carrière in de uiterlijke verzorgingsbranche. We zijn trots èn blij!

En ja, wie jarig is trakteert.  Dus: als je nu inschrijft voor een nieuwe opleiding krijg je van ons een geweldig geschenk. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Het is onze manier om  met jou het 15-jarig jubileum  te vieren.* Kijk hieronder en maak je keuze.

Wat kies jij?

Pedicure

Bij inschrijving voor de opleiding Pedicure krijg je een prachtig kleding/linnenpakket helemaal gratis, ter waarde van ruim € 170,-.

Het gaat om prachtige werkkleding, mèt een geborduurd naamlabel, die je niet alleen nodig hebt voor jouw opleiding en examens, maar waarmee je ook thuis schoon en verzorgd jouw nieuwe beroep kunt uitoefenen.

Medisch Pedicure

Bij aanmelding voor de opleiding Medisch Pedicure kun je kiezen voor een professioneel pakket Risicovoet, een mooie set ProNails producten, of een cadeaubon voor € 100,- te besteden bij CollegePoint.

Wees er snel bij! 

Combi opleiding

Als je tegelijkertijd inschrijft voor de opleidingen Pedicure èn Medisch Pedicure ontvang je tijdelijk deze professionele pedicuremotor met spraytechniek, met een waarde van ruim € 1000,-!

Dat is nog eens een geweldig geschenk. Handel snel, want de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!

Schoonheidsspecialiste

Bij inschrijving voor de opleiding Schoonheidsspecialiste ontvang je een geweldig professioneel Make-Up pakket van Make- Up Studio.

Hiermee kun je al meteen een professionele dag- en avond make-up bij jouw nieuwe clënten aanbrengen. Dat wil iedereen!

Allround Schoonheidsspecialiste

Bij aanmelding voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste ontvang je een cadeaubon voor € 150,-. Te besteden in de winkel van CollegePoint of in de Web-shop.

Je kunt hiermee kopen wat je wilt. Ook kun je de bon gebruiken voor het volgen van een leuke of interessante workshop zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een bruidsmake-up.

Combi opleiding

Bij inschrijving voor de opleidingen Schoonheidsspecialiste èn Allround Schoonheidsspecialiste tegelijk ontvang je dit geweldige Iontoforese apparaat.

Hiermee kun je veel huidverbeterende behandelingen uitvoeren. Een èchte must have voor jouw nieuwe beroep.

Specialisaties Schoonheidsverzorging

Meld jij je nù aan voor specialisatie Acne, of een van de andere geweldige specialisaties Schoonheidsverzorging, dan ontvang je een cadeaubon van € 100,-. Te besteden in de winkel van CollegePoint of in de Webshop.

Je kunt hiermee kopen wat je wilt. Ook kun je de bon gebruiken voor het volgen van een leuke of interessante workshop zoals bijvoorbeeld semi-permanente nagellak toepassen.

Medisch Pedicure Sport

Ben je al Medisch Pedicure en schrijf je je nù in voor de specialisatie Medisch Pedicure sport, dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 100,-. Te besteden inde winkel of de webshop van CollegePoint.

Je kunt hiermee kopen wat je wilt. Ook kun je de bon gebruiken voor het volgen van een leuke of interessante workshop zoals bijvoorbeeld klassieke voetmassage toepassen.

Specialisatie Spatadertherapie

Bij jouw aanmelding voor de specialisatie Spatadertherapie ontvang je een cadeaubon van € 100,- die je kunt uitgeven in de winkel of de webshop van CollegePoint. 

Je kunt hiermee kopen wat je wilt. Ook kun je de bon aanwenden voor het volgen van een mooie workshop zoals bijvoorbeeld voetmassage of een proeverij van voetreflexologie.

* Deze aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen. Ook niet in combinatie met het STAP-budget.
Duur van deze actie is van 1 mei t/m 31 juli 2023.

Contactgegevens

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Je kunt ons mailen op dit adres of het contactformulier gebruiken.

Volg ons op Social Media

Volg ons op je favoriete social media kanaal voor meer tips, inspiratie, leuke opleidingen en cursussen in de uiterlijke verzorging.