Verdien je investering razendsnel terug

Acuive biedt kwalitatief hoogstaande opleidingen tegen leuke prijzen. We snappen echter dat het alsnog een hele investering is. Vooral als je ook direct alle producten en materialen in huis haalt. In deze blog vertellen we hoe je razendsnel je investering terug kunt verdienen én direct een goede start maakt voor je eigen salon.

Investering terugverdienen

Wanneer je start met een opleiding van Acuive heb je twee opties. Je kunt ervoor kiezen om alle materialen en producten aan te schaffen of je kunt tijdens de lessen het materiaal van CollegePoint (de praktijklocatie) gebruiken – behalve linnengoed dan. Dat laatste is goedkoper, uiteraard. Maar wanneer je het hele startpakket aanschaft, kun je daar thuis meteen mee aan de slag. Om te oefenen, maar ook om op een gegeven moment al wat geld mee te verdienen. Want die oefenmodellen, zoals je achternichtje of buurvrouw, krijgen er bijvoorbeeld wel mooie voeten of een verzorgd gelaat voor terug. Daar mag best iets tegenover staan.

Beginnend klantenbestand

Wanneer je op deze manier thuis aan de slag gaat, bouw je direct aan een klantenbestand. Als jij vol enthousiasme goed vakwerk aflevert, zelfs al tíjdens je studie, zullen mensen graag terugkomen na het behalen van je diploma. Dus, wees slim en sla de gegevens van de mensen die je tijdens je opleiding onder handen neemt ergens op. En stuur ze, zodra je voor het echie begint, een mailtje of andersoortig bericht waarin je aangeeft dat jouw mooie salon geopend is. Of geef ze tijdens de eerste kennismaking al een voucher mee, die ze mogen inzetten zodra jij afgestudeerd bent. Een leuke start en direct inkomsten om je opleiding mee terug te verdienen.

Overig nieuws