Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

7 september – infodag

Denk je aan omscholen? Of je nou (medisch) pedicure, schoonheidsspecialiste of kapper wilt worden, of het nog niet zeker weet: je bent van harte welkom op zaterdag 4 mei vanaf 10.00 uur bij Acuive in Amersfoort!

We vertellen alles over deze beroepen, de opleidingen, de mogelijkheden om je eigen praktijk te starten en natuurlijk mag je alles op onze leslocatie zien. Je kunt even bij alle lessen meekijken. Je kunt praten met de studenten die aan het werk zijn en, als er ruimte voor is, lekker je voeten laten doen bij de pedicurelessen.

Je krijgt alle uitleg over de studie die je op het oog hebt, wat de kosten zijn, hoe de opleiding in elkaar zit, wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou verwachten en hoe je de beste resultaten kunt behalen.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek met onze opleidingscoach kun je vervolgens kijken welke studievariant voor jou het meeste geschikt is. Je krijgt een gratis studieadvies en kunt meteen kennis maken met ons en je medestudenten.

Programma:
09.45 uur inloop
10.00 uur presentatie
11.30 uur rondleiding
12.00 uur afronding met wat lekkers te eten en te drinken

Adres:
CollegePoint
Recordweg 1
Amersfoort

Meld je aan en reserveer je plaats

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!