Op deze info bijeenkomst leggen we alles uit over jouw studie. Hoe je het studeren het beste aan kunt pakken, hoe de opleiding in elkaar zit, hoe het lesmateriaal is opgebouwd, hoe je er het beste mee kunt werken, wat je kunt verwachten van Acuive, wat wij van jou verwachten en hoe je de beste resultaten gaat behalen.

Verder maak je kennis met de lesmaterialen, het examenbureau, de docenten en CollegePoint – de plek waar jij straks met plezier je lessen gaat volgen.

Daarna kun je een kijkje nemen in de praktijklokalen en al je vragen stellen. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ook als je nog twijfelt of nog niet ingeschreven staat voor een opleiding bij Acuive, maar wel geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom. Het is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Maak kennis met ons instituut en onze opleidingen!

Programma:

We starten om 10:00 uur. Mocht dit tijdstip je niet uitkomen, geen probleem! Je bent altijd van harte welkom, dus voor een ander tijdstip of op een andere dag kun je altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

10:00 uur Inloop en kennismaking.
11:15 uur Rondleiding: maak kennis met docenten, studenten, modellen. Laat je verrassen door onze mooie praktijklokalen en de schoolshop.
Tussendoor Eten we een heerlijk belegd broodje.
13:15 uur Tijd voor vragen en mogelijke inschrijving.

Date

jan 16 2021

Time

10:00 - 14:00
Collegepoint Amersfoort

Location

Collegepoint Amersfoort
Recordweg 1