Studenten van Acuive kunnen nu zelf hun examens boeken, klik hier

Cursus schoonheidsspecialiste

Met onze cursus nabij Utrecht word jij de schoonheidsspecialiste of schoonheidsspecialist die je altijd al hebt willen zijn. Bij Acuive Opleidingen in Amersfoort kun je op elk gewenst moment beginnen met een van onze erkende opleidingen. Wij zijn op alle fronten erkend en dat betekent dat je dankzij onze cursus in de buurt van Utrecht een echt goede schoonheidsspecialist of schoonheidsspecialiste wordt.

Bekijk onze cursus Schoonheidsspecialist

Wil je meer te weten komen over de cursus schoonheidsspecialist bij Acuive? Lees dan snel verder en schrijf je in!

Volg deze cursus voor het worden van een schoonheidsspecialiste

Wanneer je kiest voor de cursus voor het worden van een schoonheidsspecialist of schoonheidsspecialiste, zijn er vele voordelen. Een van deze voordelen is dat deze cursus zeer flexibel is, zodat jij zelf bepaalt in welk tempo jij de kennis opdoet voor het worden van schoonheidsspecialist of schoonheidsspecialiste. Tijdens deze cursus nabij Utrecht leer je onder andere de volgende vaardigheden die je later als schoonheidsspecialist of schoonheidsspecialiste kunt toepassen:

  • Ontharen van het gezicht en lichaam
  • Dag- en avond make-up aanbrengen
  • Gelaat- en lichaamsbehandelingen
  • Werken met beautyapparatuur


En nog veel meer handige vaardigheden die je leert tijdens deze cursus in Amersfoort, nabij Utrecht.

Meld je aan bij onze leerschool

Heb je interesse in deze interessante cursus? Meld je dan snel aan bij onze erkende leerschool in Amersfoort! Heb je een vraag over ons aanbod of over bijvoorbeeld de pedicure opleiding of de kappersopleiding? Wij beantwoorden graag al je vragen. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@acuive.nl of door ons te bellen op 088 – 37 45 400. Dan helpen wij je zo goed mogelijk verder met het vinden van een passende oplossing of een antwoord op jouw vraag.

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!