Acuive lanceert modellenbestand

Het is niet altijd even makkelijk: een model vinden dat voldoet aan de eisen en mee kan naar jouw les of examen, zodat jij je vaardigheden kunt oefenen. Daarom hebben wij iets nieuws laten ontwikkelen: een online modellenbestand. In dit bestand kunnen mensen zich als model opgeven en cursisten zoeken naar een geschikte kandidaat.

Ik zoek een model

Heb je iedereen in jouw omgeving al gevraagd, maar lukt het niet om iemand te vinden die mee kan naar jouw les of examen? Registreer je dan in ons online modellenbestand. Deze vind je rechts bovenin onze website, onder het tabblad Contact. Hier vind je een uitgebreid stappenplan. Wanneer je je hebt geregistreerd, kun je te allen tijde inloggen en scrollen tussen de lijst met modellen. Denk je dat je een geschikt model gevonden hebt, dan mag je zelf contact opnemen. Voor de examens rekenen modellen meestal een vergoeding (van 100 euro). Spreek dit van te voren goed met elkaar af.

Ik wil model zijn

Woon jij in of in de buurt van onze school in Amersfoort en wil je model zijn voor één van onze pedicure of schoonheidsspecialist studenten? Lijkt een gratis pedicure of schoonheidsbehandeling je wel wat? En heb je voeten (denk aan een likdoorn of ingegroeide nagel) of een huid (denk bijvoorbeeld aan acne) waar de cursisten iets mee kunnen? Registreer je dan in ons modellenbestand. Onze cursisten zullen contact opnemen, wanneer ze denken dat jullie een goede match zijn. Hoe je je registreert, lees je hier in het stappenplan.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit of lukt het niet om je te registreren? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch: 088-3745400 of via de mail: info@acuive.nl. Het is belangrijk om te weten dat wij in het verleden vaak hielpen met het vinden van modellen. Met de komst van dit digitale modellenbestand komt deze dienst te vervallen.

Ander nieuws

Zit-je?

Je hebt er hard voor gewerkt en eindelijk heb je dan je papieren. Je mag een eigen praktijk of salon starten. Met veel enthousiasme begin

» Lees verder