Meld je nu aan voor €1.000 STAP-budget op een opleiding van Acuive! Lees hier meer.

Wil jij een echte haar make-over?

Lijkt het jou leuk om je haar eens echt een goede metamorfose te geven? Maak dan een afspraak bij hairdirector Derk Boltendal. Elke eerste zaterdag van de maand voorziet hij klanten van de mooiste coupes, in ons kapperslokaal in Amersfoort.

De taal van het haar

Hoe Derk te werk gaat? Hij kijkt naar de conditie van jouw haar, naar waar het behoefte aan heeft, hoe het valt. Kortom, hij kijkt, voelt en analyseert wat jouw haar hem vertelt en gaat daarmee aan de slag. Een unieke ervaring dus. Met een resultaat precies op maat voor jou(w haar)! Wil je meer over Derk te weten komen? Lees dan het interview dat wij met hem hadden in de nieuwste Acuive glossy magazine (klik hier).

Wanneer

Derk is aanwezig op: 

– 2 oktober
– 6 november
– 4 december

Wil jij een plekje reserveren? Bel of app dan naar Derk om een afspraak te maken (06-52645800).
* De kosten van de behandeling komen voor eigen rekening

Ander nieuws

De praktijk van Joyce

In de rubriek ‘De praktijk van..’ staat elke maand een oud-cursist of docent centraal die vertelt over haar mooie beroep.  Deze keer: Joyce. Meer mensen

» Lees verder

Wil jij ook € 1000 studie budget?

Wil jij een opleiding bij Acuive gaan doen die bijdraagt aan jouw succesvolle carrière?

Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. €1.000 krijg je cadeau om een erkende opleiding (deels) mee te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!