Flexibel studeren doe je bij Acuive

Flexibel studeren, je eigen tempo bepalen.. wat wordt daar nou precies mee bedoeld? In deze blog vertellen we hoe studeren bij Acuive er uit ziet en wat je zelf allemaal kunt bepalen wat betreft de invulling van jouw opleiding.

Elk moment instromen

Ten eerste kun je bij Acuive op elk moment instromen. Wij hanteren geen vaste start- en einddata. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een opleiding, krijg je een studiepakket thuisgestuurd. Met de theorie kun je dan al direct aan de slag. Het is juist goed om daar in het begin de tijd voor te nemen. Anders mis je basiskennis bij de eerste praktijklessen.

Gedurende het jaar zijn er heel veel momenten om de klassikale praktijklessen te volgen. En die lessen vinden vervolgens plaats op de donderdagavond, op de vrijdag en de zaterdag. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je toe bent aan de praktijklessen én welke dag of dagdeel jou het beste uitkomt. Het rooster met praktijklessen wordt met jou gecommuniceerd en je kiest zelf voor welke dagen je je inschrijft.

Je kunt er vervolgens voor kiezen de hele reeks met praktijklessen te volgen, maar als het te snel gaat of als het toch niet uitkomt, kun je er ook voor kiezen op een later moment weer aan te haken. Wanneer je vanaf het begin veel tijd in je opleiding stopt, zal je er een maand of tien gemiddeld over doen (dit geldt met name voor de pedicure en schoonheidsverzorging opleidingen). Maar we hebben ook cursisten die er één à twee jaar over doen. Het is helemaal aan jou!

Bepaal jouw eigen tempo

Naast het theoriegedeelte dat je thuis zelf indeelt en praktijklessen die je flexibel kunt volgen, kun je tot zelf bepalen wanneer je de examens aflegt. Acuive biedt gemiddeld drie keer per maand (proef)examenmogelijkheden. Ook wat betreft het afleggen van de examens is het helemaal aan jou: ben je er al aan toe of wil je nog even verder leren? Wij stellen geen deadlines. Jij bepaalt zelf wanneer je er klaar voor bent.

Zoals je kunt lezen is studeren bij Acuive heel erg flexibel. Allerlei onderdelen van je opleiding kun je zelf indelen. Het volgen van je studie doe je dus geheel op eigen tempo. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op via info@acuive.nl. Wij denken graag met je mee. 

 

Overig nieuws

Ander nieuws

Wie ben je?

Wie ben je? De aller-simpelste vraag die je kunt krijgen. Maar het aller moeilijkst is vaak het antwoord. Als je wilt dat klanten je leren

» Lees verder

Kansen

Als ondernemer moet je kansen zien én kansen pakken. Kansen zien, je hiervoor openstellen is niet altijd gemakkelijk, maar regelmatig worden kansen niet aangegrepen wanneer

» Lees verder
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share