Gratis naar de Beauty Days in september?

Op 4, 5 en 6 september vindt de beurs Beauty Days plaats. Het is hét vakevent voor de beauty professional uit heel Nederland. Wij van Acuive zijn erbij met een mooie stand. En het leuke nieuws: wij mogen gratis entreetickets uitdelen aan onze cursisten. 

Gratis naar Beauty Days

Wil jij gratis naar Beauty Days? Stuur dan uiterlijk donderdag 8 juli een mailtje naar info@acuive.nl. Zet in het onderwerp ‘Gratis naar Beauty Days’ en wij zorgen dat je op de lijst met genodigden komt. Je krijgt vervolgens een persoonlijke uitnodiging in de mail, waarmee je 1 ticket voor het evenement kunt scoren.

Meer over Beauty Days

Beauty Days wordt georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2 in Gorinchem. Wil je meer weten over Beauty Days? Kijk dan hier op de website van het evenement.

Ander nieuws

Wie ben je?

Wie ben je? De aller-simpelste vraag die je kunt krijgen. Maar het aller moeilijkst is vaak het antwoord. Als je wilt dat klanten je leren

» Lees verder

Kansen

Als ondernemer moet je kansen zien én kansen pakken. Kansen zien, je hiervoor openstellen is niet altijd gemakkelijk, maar regelmatig worden kansen niet aangegrepen wanneer

» Lees verder
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share