De leukste beautyblogs voor vrouwen boven de 30

Op internet is een gigantische verzameling blogs te vinden: mode, beauty en eten & drinken zijn geliefde onderwerpen voor bloggers. De meeste beautybloggers zijn meiden van (nog net geen) 20, waarvan de doelgroep minstens zo jong is. Het is even zoeken, maar er zijn ook genoeg bloggende dames van rond (of boven) de 30 te vinden. Waar de jongere bloggers vooral budgetproducten reviewen en laten zien welke look ze naar school dragen, delen de andere dames tips, productreviews en andere leuke artikelen die ons net wat meer aanspreken.

MayBeautyBlog

Mayke houdt van dieren, cosmetica en fotograferen en dit zie je goed terug op haar blog: dierproefvrije producten, prachtige foto’s en fijne beautytips komen voorbij. Haar website is mooi fris en licht, en de foto’s zijn met veel aandacht gemaakt. Verwacht vooral natuurlijke producten en eerlijke reviews met voor- en nadelen op een rij.

Maybeautyblog.nl

Beauty by Zizi

Visagiste en beautycoach Zizi werkt veel voor luxe merken als Dior, Dermalogica en MAC. Ze test producten uitgebreid en beschrijft of ze daadwerkelijk doen wat ze beloven. Daarnaast geeft ze de lezer een kijkje in haar leven als kersverse moeder en doet ze uitgebreid verslag van gezichts- en andere beautybehandelingen die ze ondergaan heeft.

Beautybyzizi.com

Beautyscene

Debbie is een dame die van mooie dingen houdt, en dat zie je terug op haar blog. Producten van luxe merken waar Debbie telkens weer draagbare looks mee creëert. Aan de hand van duidelijke foto’s laat ze stap voor stap zien hoe ze te werk gaat. Ook vertelt ze wat goed staat bij verschillende huidsoorten en -tonen.

Beautyscene.nl

Curvacious

Curvacious is een feel good blog met veel beauty, lifestyle en shoppingtips voor plussize vrouwen. Desirée maakt mooie foto’s, geeft informatie over ingrediënten van de producten die ze laat zien en plaatst regelmatig een budget tip. Extra leuk is dat ze ook recepten en feel good tips deelt.

Curvacious.nl

Zolea

De Belgische Zoë schrijft over haar ervaring met natuurlijke cosmetica. Verwacht niet de bekende, grote merken of cosmetica van luxe modehuizen, maar juist aparte producten met natuurlijke ingrediënten. Zoë maakt ook graag haar eigen producten en legt in haar DIY–artikelen (betekent ‘do it yourself’) uit hoe je zelf thuis aan de slag kunt.

Zolea.be

 

Macblogster

Er zijn maar weinig beautyblogs te vinden die tips geven voor dames met kroeshaar en een donkere huid. Angela brengt daar verandering in met haar multiculturele lifestyle- en beautyblog. Verwacht veel informatie over de verzorging van krullend haar, reviews van make-up en leuke DIY-blogs.

Macblogster.nl

beautyblogs.jpg

Contact

Acuive opleidingen bv
Hoofdkantoor
Dijkhuizen 13
7961 AE Ruinerwold
T: 088 - 37 45 400
Praktijklessen / examenlocatie
CollegePoint
Recordweg 1
3821 AS AmersfoortT: 033 - 45 66 500

contact